Informacje: Dołączyła 434 dni temu Posty: 6463 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-11, 21:18
hehehehehehe zbereźnico ty hehehehe ale masz racje mimo to na poczatek 2 by mi wystarczyło moj i jakis inny ciachowaty hehehehe tylko potem mogłoby byc dziwnie ale to chyba zalezy od nastawienia obydwojga ja ryzykowała nie bede chyba a co do 3kątow z dziewczynami hehehehe miałam 2kąt hahahahaha i fajnie było
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 259 dni temu Posty: 3547 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-12, 23:56
uwielbiam jak podczas moje słonko czasami mówi że mnie kocha spontaniczny też lubie,chociaż u nas z tym raczej trudno bo to już wiadomo że jak sie widzimy to coś zawsze pokombinujemy,więc jest tak spontanicznie planowany
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 256 dni temu Posty: 342 Skąd: 3city
Profil: Wzrost: 164,5
Włosy: Rude
Wysłany: 2008-01-13, 21:04
a propo's trojkatow - to jednak chya ym wola ja jeszcze jedna dziewczyna i mezczyzna... i kurde tutaj rozterka bo to nie moglby byc moj mezczyzna bo nie znioslabym ze dotyka inna kobiete:(
kiedys byla proba ze znajomymi ale niestety to tez byla parka i skonczylo sie na grze wstepnej (baardzo wstepnej) bo ona nie wytrzymala ze on mne dotknal...
takze chyba nie dam rady pogodzic moich pragnien i zazdrosci:))) hihi a moze lepiej? jest przynajmniej o czym pofantazjowac
Informacje: Dołączyła 434 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-14, 08:53
a my się wybieramy ze znajomymi na wakacje i chłopaki ciągle mówią o tym, że wprowadzają program wymiany żon jak z nimi o tym gadam to oni wszystko niby na poważnie biorą, aż się boje tego wyjazdu bo ja sie nie mam ochoty z nikim wymieniac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum