Wysłany: 2008-01-15, 02:44 Jaki prezent z okazji rocznicy?
Powiedzcie mi co byście chciały dostać od swojego chłopaka na 3 rocznicę bycia razem (oczywiście bycia w sensie chodzenia, a nie po ślubie:). Będe wam bardzo wdzięczny za wszystkie ciekawe pomysły.
Ostatnio zmieniony przez Kociak 2008-01-15, 10:34, w całości zmieniany 1 raz
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 581 dni temu Posty: 1505 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2008-01-15, 07:21
Bukiet pięknych kwiatów bądź jakiegoś doniczkowego (ale to tylko ja mam takie zboczenie ) plus słowa typu "ten rok był wspaniały ,jesteś dla mnie najważniejsza i oczywiście kocham cię" ewentualnie dodatkowo zaproś ja na kolacje
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 420 dni temu Posty: 4244
Profil:
Wysłany: 2008-01-15, 07:26
tak jak Diablica666,
kwiaty, kolacja i wyznanie
ale pomijajac to to chcialabym zeby ON w ogole pamietal o naszych rocznicach wiec to, ze Ty Shark, pamietasz juz bedzie dla niej wielka niespodzianka, zobaczysz
Shark jeżeli chcesz jej coś kupić to inwestuj w biżuterie chyba każda kobieta ucieszyłaby się dostając wisiorek, pierścionek czy kolczyki. możesz też wtedy wygrawerować coś swojego.
wspólny wyjazd i romantyczny wieczór jest w planach... tyko teraz własnie potrzebny mi jakiś pomysł na romantyczny prezent, który mógłbym jej wręczyć w czasie tego wspólnego wieczoru..
myślałem.. tylko chce żeby to było coś romantycznego.. fajny jest pomysł z wygraweroawniem jakiejś sentencji... tylko pierścionek odpada (bo nie utrafię z rozmiarem) bransoletka też bo ma taką którą nosi 24h/dobę
możesz kupić jej łańcuszek z zawieszką. zawieszka to coś co lubi- ulubione zwierzątko, znak zodiaku(jeśli przesądna) czy po prostu serduszko. na pewno w sklepie pomogą dobrać ci coś odpowiedniego w zależności od zawieszki możesz na niej coś wygrawerować.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum