Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 680 dni temu Posty: 1503 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-06-06, 09:18
Fajowe Ale często sie zdarza że pies jest podobny choc ciut do wlaściciela jak nie wygladem to harakterkiem.Mój ma łaty w tym samym odcieniu co moj naturalny kolor włosów i ma piegi na pychu (jak ja:D),do tego tak samo jak ja jest uparty jak osioł,nie słucha się nikogo,lubi się szwędać po lasach,jest uroczy i kochany kiedy trzeba
no nie wiem właśnie czy się cieszyć z tego że psy się upodabniają do właścicieli...
mo pies to wielki bernardyn, ciągle się ślini i jest samcem...
mam nadzieję, że nie jest zbytnio podobny do mnie:D
fajniusie są
no kurcze ja mam też problem bo mam psa owczarka niemieckiego, ratlerka no i kundelka, hehe obawiam się że jestem podbna do Miśka(kundelka) hehe oj jak ja kocham zwierzeta
urocze są te fotki załączone przez Kociaka
_________________ Tylko ja i lustro, reszta jest złudzeniem
Twarz ta sama co dzień inne otoczenie
Cel jest jeden nigdy go nie zmienię
najwiekszy przypal byl jak mojej babci znajomy powiedzial ze jej pies jest strasznie do niej podobny...a ona miala buldoga:D
chyba nie musze dodawac ze babcia sie do niego jeszcze dlugo potem nie odzywala:)
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 487 dni temu Posty: 3314 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-06-29, 13:07
fajne foty
moj pies jest podobny do mnie z charakteru i.. tego ze oboje szybko zasypiamy
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 633 dni temu Posty: 2362 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2007-07-07, 08:33
moj piesio raczej nie jest do nas podobny, bo jest z odzysku. pewna rodzina miała nasza emisie, ktora lako labrador miała pomagac w terapii chorego chlopca, ale ja wysterylizowali no i zrobila sie mało ułożona. piesek, tak jak wszystko inne, szybko im sie znudzil, wiec dali do jednej rodziny- tamci jej nie chcieli wiec przygarnela ja moja siostra. no a ze siostra dalej w belgii siedzi to piesek trafił do nas, juz na stałe. moze emi jest podobna do mojej siostry- taki wesoły wariatuncio i pieszczoch.
a tu jeszcze dwie foty podobienstw fizycznych pana i psa
images1213.jpg
Plik ściągnięto 231 raz(y) 1,67 KB
imagese21.jpg
Plik ściągnięto 231 raz(y) 3,8 KB
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum