Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 340 dni temu Posty: 570
Profil:
Wysłany: 2007-09-16, 22:12 Jaki macie stosunek do krawata?
Chodzi mi o damski.
Zastanawiam się czy sobie nie kupić. Strasznie mi się podoba. Oczywiście damski jest o wiele mniejszy i subtelniejszy od męskiego. Dobry na np.początek roku jak i na inne okazje.
A Wam podobają się krawaciki u kobiety?
Ostatnio zmieniony przez Kociak 2007-09-17, 11:02, w całości zmieniany 1 raz
Informacje: Dołączyła 334 dni temu Posty: 2999 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-16, 23:01
Mnie się bardzo podoba, taki delikatny damski krawat Mam jeden szary - po prostu pewnego dnia znalazłam w szafie u rodziców, jak szukałam czegoś całkiem innego, i go sobie przywłaszczyłam
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 419 dni temu Posty: 4241
Profil:
Wysłany: 2007-09-17, 10:00
Podoba mi sie ten na 2 fotce.
Fajnie to wszystko razem wyglada ale taki krawacik moim zdaniem nie pasuje do wszyskiego. Sama nie wiem jak bym sie w takim czula
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 386 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-09-17, 10:47
Nimfetka napisał/a:
Dobry na np.początek roku jak i na inne okazje.
ja wlasnie zastanawialam sie nad jego kupnem na poczatek roku szkolnego na studiach
bardzo mi sie podobaja
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 340 dni temu Posty: 570
Profil:
Wysłany: 2007-09-17, 12:22
Ooo, same pozytywne opinie. A moja mama mowi, że średnio by mi krawat pasował , ale co tam. Najwazniejsze, żeby dobrze go dopasować. Tak jak Kasiula napisała-nie każdemu krawat pasuje, ale myślę, że jest to kwestia odpowiedniego doboru.
Anija, własnie też się zastanawiam nad kupnem na początek roku akademickiego, tylko zastanawiam się nad kolorem, myślę o granacie lub czerni.
Madae, do takich koszulek na ramiączkach super pasuje. Widziałam ostatnio dziewczynę właśnie w bluzeczce na ramiączkach, ale zamiast krawata miala podobnie przewiązaną dłuższą apaszkę. Bardzo fajnie to wyglądało. Taka alternatywa.
Wysłany: 2007-09-17, 12:25
Nimfetka napisał/a:
Anija, własnie też się zastanawiam nad kupnem na początek roku akademickiego, tylko zastanawiam się nad kolorem, myślę o granacie lub czerni.
ja chyba kupie czarny ;] bo bluzke biala sobie juz kupilam i wlasnie szukam teraz dodatku do niej i krawat to bedzie to co potrzebuje
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Wysłany: 2007-09-17, 14:25
hm... najfajniejsze sklepy z ubraniami to są w manufakturze
ja sobie patrzylam na allegro krawaty damskie i bylo kilka ktore naprawde mi sie spodobaly
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 352 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-09-17, 15:31
hmmm ja mam obojetny stosunek... chyba Na kimś mi sie podobają, super wyglada ten do zlotej sukienki na ramiaczkach, ale sama bym chyba nie założyła...chociaż sama nie wiem
[ Dodano: 2007-09-17, 15:54 ]
ten krawacik jest fajowy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum