Ja zaznaczyłam maj i lipiec. Maj - bo to miesiąc zakochanych, wszystko się budzi do życia, zazwyczaj w maju robi się ciepło i w ogóle jest dużo wolnego ( majówka później juwenalia na uczelni). A lipiec - no bo lato jest, ciepło i jakiś wyjazd albo jego wizja na sierpień
a ja nie głosuję, bo jest o jeden miesiąc za mało, właśnie ten mój ulubiony GRUDZIEŃ - bo magiczna atmosfera tych najwspanialszych świąt , bo mikołajki (w mikołajki się zaręczyliśmy ), bo moje urodziny , bo sylwester
i lipiec - bo zaczynają się prawdziwe wakacje, łapię wtedy oddech, zazwyczaj jakiś wyjazd, a jak nie, to plany na wyjazd w sierpniu
Informacje: Dołączyła 401 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-07-17, 09:45
ja uwielbiam maj bo wszystko kwitnie i jest juz zieloniutko a wszystkie kolorki sa takie soczyste
i grudzien bo sa swieta, spotkac sie mozna z daleka rodzina ktorej sie rok caly nie widzialo, sylwester, siegowe szalenstwa no i najwazniejsze: Święty Mikołaj i prezenty HIHIHIHI
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 399 dni temu Posty: 4057 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-07-17, 10:00
Dla mnie jednak maj, lipiec i sierpień. Maj bo wszystko budzi się do życia i jest pięknie.Lipiec i sierpień bo można grillować, jeździć nad morze, opalać się, kąpać. Same fajne rzeczy i ciężko mieć doła jak słoneczko praży.
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 582 dni temu Posty: 1505 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-07-17, 10:36
Ja lubię kwiecień ,pierwszego sa moje urodzinki
Ale najbardziej lubie Maj wtedy wszystko budzi się do życia i aż naprawdę wtedy jest milo wyjść na spacer i obserwować przyrodę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum