Informacje: Dołączyła 349 dni temu Posty: 2999 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-07, 21:28
Maj, bo zaczyna się wiosna - w sensie pogodowym . Sierpień, bo fajna pogoda, urodziny moje i Piotrka. Grudzień, bo rocznica naszego związku, naszych zaręczyn i sylwester
Ja lubie MAJ bo wszystko zmienia sie, kwiaty kwitna zaczyna robic sie naprawde cieplo wszystko staje sie zielone ptaszki zaczynaja cwierkac rano i jakos tak chce sie zyc wszystko budzi sie na dobre po zimie
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 289 dni temu Posty: 2768 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Włosy: brazzzz
Stan: wkrotce zonka
Partner: L
Wysłany: 2008-05-28, 13:13
maj - dlatego ze zaczynaja kwitnac bzy i wszedzie robi sie zielono i wszystko budzi sie do zycia i tez dlatego ze jest to miesiac zakochanych i wlasnie w maju sie w sobie z L zakochalismy
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 107 dni temu Posty: 883 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Wzrost: 168
Włosy: brąz
Stan: zaobrączkowana
Partner: L.
Wysłany: 2008-05-28, 13:49
Ja też uwielbiam maj, wszystko się budzi do życia, urodziłam się w maju, moja córa ma na imię Maja....
Ale bardzo też lubię przełom października i listopada, bo uwielbiam złotą, polską jesień - to moja ulubiona pora roku...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum