Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 353 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-07-22, 19:17
Ja lubię wszystkie miesiace BYle nie było za gorąco ani za zimno no i najlepiej żeby zawsze padał mały deszczyk i swiecilo slonko tak przynajmniej przez 1 godzine dziennie No a później tęcza żeby była tak przez reszte dnia
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 363 dni temu Posty: 273 Skąd: zewsząd
Profil: Imię: Ewelina
Wzrost: 169
Włosy: ciemna czekolada
Stan: w stałym związku
Wysłany: 2007-07-24, 23:13
ja lubie maj bo tak jak Kociak napisała wszsytko zaczyna sie budzic, lipiec bo jest gorąco i styczeń bo nowy rok, moje urodzinki i czasami fajnie jest polecpic bałwana w sniegu
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 387 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-07-27, 17:56
ja zaznaczylam maj i lipiec jestem cieplolubna
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 533 dni temu Posty: 2039 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2007-07-28, 09:12
czerwiec. robi sie wakacyjnie a nie jest jakos przerazliwie goraca i ogolnie jakos tak w czerwcu jest sympatycznie. no i maj, bo zaczelismy byc wtedy z Misiem
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 363 dni temu Posty: 273 Skąd: zewsząd
Profil: Imię: Ewelina
Wzrost: 169
Włosy: ciemna czekolada
Stan: w stałym związku
Wysłany: 2007-08-03, 19:16
hmm a ja lubie chyba każdy jak nie pada deszcz, jest ciepło, nie za gorąco, świeci słoneczko, nie ma śniegu, nie wieje zimny wiatr ... to normalnie kocham każdy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum