Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 268 dni temu Posty: 198 Skąd: Krakow
Profil: Imię: Agnieszka
Wzrost: 158
Stan: panna
Partner: Rico
Wysłany: 2007-10-31, 21:10
Wiem co czujesz, ale postaraj sie dac z siebie wszystko, mi sie nie chce o sibie zawsze dbac, zwlaszcza jak ne czuje ze to potrzebne, ale zacznij to robic, dluga kapiel, balsamik, makijaz dobry nowy ciuszek, wyjdz na spacer, usmiechaj sie do obcych ludzi w sklepie mi to zasze pomaga
Tez miałam okres w swoim życiu, gdy nie chciałam na siebie patrzeć.
ale tak jak Agulllka pisze - postaraj dbać o swe ciało ( maseczki, peelingi itp.) Wtedy choć o troszkę będziesz piękniejsza
Staraj się częściej uśmiechać - pomaga naprawdę
_________________ Bo ja kocham tak
jak wolność kocha ptak....
dlaczego sie tak czuje? hmm..wydaje mi sie ze dzis poznałam powód.Odeszłam z pracy.powód?jak zwykle ten sam wykorzystanie na maxa za grosze,ale ok juz mam to za soba .Siedzialam 3 tyg w domu bez zadnego planu na przyszłosc ,a dzis..okazało sie ze mam nowa oferte pracy jestem zadowolona ,pewnie to nie spełnienie marzen..no ale zawsze jakis krok do przodu i znów bede miec swoje zycie ,swoje problemy a nie tylko zyc praca meza,dzieci ,lekcje etc....tez przez 8 godzin bede poza domem rozumiecie?:)
[ Dodano: 2007-11-02, 13:56 ]
no i zycie od razy wydaje sie lepsze...a tak miedzy Nami pozdrawiam Was :) i dziekuje za zainteresownie i trosek:))
To teraz bardziej Cię rozumiem. Rzeczywiście ciężko jest siedzieć w domu, ale też ciężko chodzić do pracy, gdzie jest się wykorzystywanym za marne pieniądze. Fajnie, że znalazłaś inną pracę, teraz pewnie wszystko się ułoży. Musisz tylko uwierzyć w siebie i w swoje możliwości
Profil: Wzrost: 174
Włosy: jasny blond
Wysłany: 2007-11-02, 14:49
Faktycznie jesien moze sie przyczynic do tego, ze mamy dołka...
Ale jesli bierzesz tabletki to moze warto by sie zastanowic czy to nie skutek zle dobranych tabl?
a tak swoja droga uwazam ze to jak postrzegają nas inni, zalezne jest od tego jak same siebie widzimy
wiec moze warto sie usmiechac do siebie rano w lustrze i mowic sobie; " Jestem cudna! To będzie udany dzien "
Poprawilam kilka literowek w Twojej wypowiedzi. Staraj sie zwracac na to uwage bo zle sie czyta taki tekst. madzia
Ostatnio zmieniony przez madzia 2007-11-02, 17:51, w całości zmieniany 1 raz
Ja czulam sie tak prawie cala ciaze i miesiac po,ale teraz jest coraz lepiej.
Kupilam sobie nowe ciuszki zrobilam pasemka paznokcie,poszlam na solarim i jeszcze mam duzo w planach.Zaczelam cwiczyc z moim synkiem, schudlam 18kg i wydaje mi sie ze na miesiac po porodzie bardzo dobrze wygladam.
Ale na to trzeba miec checi,jesli sie zle czujesz to zmien to zrob sobie wlosy,wyjdz do kina ze znajomymi napewno ci sie chumor poprawi--badz znowu pieknaaaaa
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 222 dni temu Posty: 338 Skąd: 3city
Profil: Wzrost: 164,5
Włosy: Rude
Wysłany: 2007-12-11, 22:37
sulinka: doskonale cie rozumiem.. siedzialam 3 miesiace w domu po tym jak zakonczylam praktyki, na uczelni zajecia mialam jedne w tygodniu, szukalam pracy... czulam sie okropnie i zle.
Co mi pomoglo? ruch - zaczelam cwiczyc - skakanka, aerobic do tv...rozciaganie..i od razu energii wiecej. Do tego troche w obwodzie sie zmniejszylo... warto poswiecic czas sobie. Mi osobiscie wiecej pomaga ruch niz peelingi, maseczki itd...:) choc to tez od czasu z przyjemnoscia sobie serwuje.
Gratuluje nowej oferty:) a wykorzystywac sie nie mozna dawac... szczegolnie za grosze.
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 269 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Wysłany: 2007-12-12, 08:53
To prawda.Ruch może zdziałać cuda.Najgorsze jest nic nie robienie.Gimnastyka, rower, basen, spacerek.Wczoraj ćwiczyłam pilates i dziś czuję się rewelacyjnie.
smerfetkahh napisał/a:
schudlam 18kg i wydaje mi sie ze na miesiac po porodzie bardzo dobrze wygladam.
schudłaś tyle w miesiąc???to przecież niebezpieczne dla zdrowia
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 269 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Wysłany: 2007-12-12, 10:30
Magdaru napisał/a:
po ciąży to normalne
uffffffffffff, nie wiedziałam, że można w tak krótkim czasie po ciąży schudnać. No tak "odchodzi" ciężar w postaci dzidzi, ale i tak jestem pełna podziwu
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum