Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 315 dni temu Posty: 341 Skąd: 3city
Profil: Wzrost: 164,5
Włosy: Rude
Wysłany: 2007-12-12, 12:26
Dorotea napisał/a:
Magdaru napisał/a:
po ciąży to normalne
uffffffffffff, nie wiedziałam, że można w tak krótkim czasie po ciąży schudnać. No tak "odchodzi" ciężar w postaci dzidzi, ale i tak jestem pełna podziwu
ja rowniez:)) ale tez chyba trzeba miec troche samozaparcia zeby czesc zgubic - w sensie tego tluszczyku co sie nagromadzilo...:) gratulacje dla smerfetkah
Informacje: Dołączyła 337 dni temu Posty: 63 Skąd: kraków
Profil: Włosy: prawie blondynka
Stan: mężatka(niestety)
Wysłany: 2007-12-12, 20:30
Kurcze, ja też jestem pelna podziwu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mnie to zajelo 6 miechow, zeby jakos wygladać! przytylam 16 kilogramow i wygladalam jak "bekon". Ale ja jestem leniwa,to pewnie dlatego. Nie cwiczylam, tylko samo zchodzilo, ale zeszlo i jest o.k! Teraz przy wzroscie 169cm waze 61kg! A bylo prawie 80kg, masakra!!!!
_________________ kobiety są jak przeklad: wierne nie są piękne, piękne nie są wierne....
Ja mam 177cm wazylam zawsze 68kg gdy szlam do porodu mialam 103 to byla masakra takze zostalo mi jeszcze sporo pracy,a nie karmie juz piersia,moge wszytko jesc wiec bedzie ciezko.
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 290 dni temu Posty: 50 Skąd: z Miasta Kobiet
Profil: Wzrost: 166
Włosy: co chwila inny
Stan: mężatka
Partner: Krzysztof
Wysłany: 2008-01-02, 09:20
Ja w pierwszej ciąży przytyłam 30 kg. To była masakra. Strasznie pomalutku ze mnie schodziło, chociaż sporo się ruszałam i karmiłam piersią. Gdy skończyłam karmienie zaczęłam brać tabletki antykoncepcyjne i skończyło się gubienie kilogramów. Nawet kilka znowu mi przybyło. Strasznie bałam się drugiej ciąży właśnie pod tym względem. I co się okazało. Przytyłam...........7 kilo. Moja ginekolożka nie mogła uwierzyć, ale zarazem bardzo była zadowolona. Gdy wychodziłam ze szpitala po porodzie mąż przywiózł mi ciuchy sprzed ciąży i zmieściłam się w nie beż problemu. Wszystko zgubiłam w szpitalu i nadal gubię (córka ma 5 miesięcy). To jest chyba najlepszy okres w moim życiu
Informacje: Dołączyła 282 dni temu Posty: 1855 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-13, 05:39
No wlasnie! Ja mam dola!
1.Za malo zarabiam ( najnizsza stawka krajowa ) i na nic mi nie stracza!Zastanawiam sie zeby poszukac sobie drugiej roboty i ciagnac dwie naraz przez jakis czas (TYLKO czy ja i MALA to wytrzymamy????????)
2.nie cierpie swojego ciala!No wlasnie po ciazy zrobily mi sie oponki na brzuchu piersi nie sa juz takie jedrne i sexy
Teraz pracuje po 10h na dzien i nie mam sily cwiczyc!Ale juz od 27 prawdopodobnie bede pracowala tylko po 4h z rana no i bede miala wiecej czasu dla siebie postanowienie noworoczne wzias sie za siebie!
1.Za malo zarabiam ( najnizsza stawka krajowa ) i na nic mi nie stracza!Zastanawiam sie zeby poszukac sobie drugiej roboty i ciagnac dwie naraz przez jakis czas (TYLKO czy ja i MALA to wytrzymamy????????)
Nie wiem co mam ci doradzic,moze poszukaj lepiej platnej pracy,nie wiem co teraz robisz,ale slyszalam,ze tam nie jest tak latwo i ze panstwo wam nie pomaga za duzo???
Ninka napisał/a:
No wlasnie po ciazy zrobily mi sie oponki na brzuchu piersi nie sa juz takie jedrne i sexy
Ja tez tak mam niekiedy,ale to normalne,ciezko nam sie przyzwyczaic do zmaian,ktore zaszly po porodzie,ale jak ja to mowi cos za cos mi tez jest ciezko schudnac co patrze na moje fotki i mnie krew zalewa a piersi nigdy nie mialam za jedrne,ale nikt nie narzekal
Profil:
Wysłany: 2008-01-13, 19:05
smerfetkahh, Teraz szyje na maszynie firany poduszki w zakladzie!I zarabiam 8$/H czyli najnizsza krajowa! Wczesniej pracowalam w sklepie na kasie i tez zarabialam 8$/H ale tam dawali malo godzin a ja teraz jak byla u nas ciocia to siedzialam w zakladzie i po 10h na dzien wiec teraz to sobie zarobilam i cos tam odlozylam!Ale kosztem malej bo caly dzien biedna siedziala z ciocia! Ile razy mi plakala zeby zostac z nia a ja musialam wracac do roboty!
No ale bo zeszlam z tematu!
1.Farbnelam sobie wlosy!( troche nastroj mi sie poprawil)
2.zaczynam cwiczyc i chce schudnac 6kg
Profil:
Wysłany: 2008-01-13, 19:27
No wlasnie jak bede jesc "normalnie"- czyli regularnie a nie w biegu i zaczne ostro cwiczyc to moze i uda mi sie schudnac?
Jeszcze dwa tygodnie takiej charowki i zycia w biegu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum