Rejestracja Zaloguj  

Chat [0] Uzaleznione Rangi Mapa                   Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
jak znów byc atrakcyjna?
Autor Wiadomość
Martha 

Informacje:
Dołączyła 315 dni temu

Profil:
Wzrost: 164,5
Włosy: Rude
Wysłany: 2007-12-12, 12:26   

Dorotea napisał/a:
Magdaru napisał/a:
po ciąży to normalne

uffffffffffff, nie wiedziałam, że można w tak krótkim czasie po ciąży schudnać. No tak "odchodzi" ciężar w postaci dzidzi, ale i tak jestem pełna podziwu <bravoo>

ja rowniez:)) ale tez chyba trzeba miec troche samozaparcia zeby czesc zgubic - w sensie tego tluszczyku co sie nagromadzilo...:) gratulacje dla smerfetkah

REKLAMA

maruska 

Informacje:
Dołączyła 337 dni temu

Profil:
Włosy: prawie blondynka
Stan: mężatka(niestety)
Wysłany: 2007-12-12, 20:30   

Kurcze, ja też jestem pelna podziwu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mnie to zajelo 6 miechow, zeby jakos wygladać! przytylam 16 kilogramow i wygladalam jak "bekon". Ale ja jestem leniwa,to pewnie dlatego. Nie cwiczylam, tylko samo zchodzilo, ale zeszlo i jest o.k! Teraz przy wzroscie 169cm waze 61kg! A bylo prawie 80kg, masakra!!!! <bezradny>

smerfetkahh 

Informacje:
Dołączyła 355 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-12-12, 22:04   

Dzieki :mrgreen:

Ja mam 177cm wazylam zawsze 68kg :-> gdy szlam do porodu mialam 103 :shock: to byla masakra :-/ takze zostalo mi jeszcze sporo pracy,a nie karmie juz piersia,moge wszytko jesc :-P wiec bedzie ciezko.

Olinka 

Informacje:
Dołączyła 290 dni temu

Profil:
Wzrost: 166
Włosy: co chwila inny
Stan: mężatka
Partner: Krzysztof
Wysłany: 2008-01-02, 09:20   

Ja w pierwszej ciąży przytyłam 30 kg. To była masakra. Strasznie pomalutku ze mnie schodziło, chociaż sporo się ruszałam i karmiłam piersią. Gdy skończyłam karmienie zaczęłam brać tabletki antykoncepcyjne i skończyło się gubienie kilogramów. Nawet kilka znowu mi przybyło. Strasznie bałam się drugiej ciąży właśnie pod tym względem. I co się okazało. Przytyłam...........7 kilo. Moja ginekolożka nie mogła uwierzyć, ale zarazem bardzo była zadowolona. Gdy wychodziłam ze szpitala po porodzie mąż przywiózł mi ciuchy sprzed ciąży i zmieściłam się w nie beż problemu. Wszystko zgubiłam w szpitalu i nadal gubię (córka ma 5 miesięcy). To jest chyba najlepszy okres w moim życiu :lol:

Ninka 

Informacje:
Dołączyła 282 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-01-13, 05:39   

No wlasnie! <bezradny> Ja mam dola!

1.Za malo zarabiam ( najnizsza stawka krajowa :evil: ) i na nic mi nie stracza!Zastanawiam sie zeby poszukac sobie drugiej roboty i ciagnac dwie naraz przez jakis czas (TYLKO czy ja i MALA to wytrzymamy????????)

2.nie cierpie swojego ciala!No wlasnie po ciazy zrobily mi sie oponki na brzuchu :evil: piersi nie sa juz takie jedrne i sexy :evil:

Teraz pracuje po 10h na dzien i nie mam sily cwiczyc!Ale juz od 27 prawdopodobnie bede pracowala tylko po 4h z rana no i bede miala wiecej czasu dla siebie 8-) postanowienie noworoczne wzias sie za siebie!

smerfetkahh 

Informacje:
Dołączyła 355 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-01-13, 10:38   

Ninka napisał/a:
1.Za malo zarabiam ( najnizsza stawka krajowa ) i na nic mi nie stracza!Zastanawiam sie zeby poszukac sobie drugiej roboty i ciagnac dwie naraz przez jakis czas (TYLKO czy ja i MALA to wytrzymamy????????)

Nie wiem co mam ci doradzic,moze poszukaj lepiej platnej pracy,nie wiem co teraz robisz,ale slyszalam,ze tam nie jest tak latwo i ze panstwo wam nie pomaga za duzo???

Ninka napisał/a:
No wlasnie po ciazy zrobily mi sie oponki na brzuchu piersi nie sa juz takie jedrne i sexy

Ja tez tak mam niekiedy,ale to normalne,ciezko nam sie przyzwyczaic do zmaian,ktore zaszly po porodzie,ale jak ja to mowi cos za cos ;-) mi tez jest ciezko schudnac co patrze na moje fotki i mnie krew zalewa :-> a piersi nigdy nie mialam za jedrne,ale nikt nie narzekal :mrgreen:

Ninka napisał/a:
postanowienie noworoczne wzias sie za siebie!

I tak TRZYMAJ :-D :-D :-D

Ninka 

Informacje:
Dołączyła 282 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-01-13, 19:05   

smerfetkahh, Teraz szyje na maszynie firany poduszki w zakladzie!I zarabiam 8$/H czyli najnizsza krajowa! :roll: Wczesniej pracowalam w sklepie na kasie i tez zarabialam 8$/H ale tam dawali malo godzin <bezradny> a ja teraz jak byla u nas ciocia to siedzialam w zakladzie i po 10h na dzien wiec teraz to sobie zarobilam i cos tam odlozylam!Ale kosztem malej bo caly dzien biedna siedziala z ciocia! :evil: Ile razy mi plakala zeby zostac z nia a ja musialam wracac do roboty!

No ale bo zeszlam z tematu!

1.Farbnelam sobie wlosy!( troche nastroj mi sie poprawil)
2.zaczynam cwiczyc i chce schudnac 6kg :roll:

smerfetkahh 

Informacje:
Dołączyła 355 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-01-13, 19:15   

1
Ninka napisał/a:
.Farbnelam sobie wlosy!( troche nastroj mi sie poprawil)
2.zaczynam cwiczyc i chce schudnac 6kg

Bardzo sie ciesze,oby tak dalej :-D

Ninka 

Informacje:
Dołączyła 282 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-01-13, 19:27   

No wlasnie jak bede jesc "normalnie"- czyli regularnie a nie w biegu i zaczne ostro cwiczyc to moze i uda mi sie schudnac? :oops:
Jeszcze dwa tygodnie takiej charowki i zycia w biegu <bezradny>

Odpowiedz do tematu