Rejestracja Zaloguj  

RSS Uzaleznione Rangi Mapa                       Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
Jak wyznaliście sobie miłość?
Autor Wiadomość
Nymphadora 

Informacje:
Dołączyła 338 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-11-23, 22:12   Jak wyznaliście sobie miłość?

Zakładam taki temat, bo chcę Wam opowiedzieć swoją historyjkę :P No i ciekawa jestem, jak to było z Wami? Czy to był jakiś szczególny moment, który na pewno zapamiętacie? Czy to było jeszcze zanim zaczęliście być razem, czy po dłuższym czasie poznawania się? Czy to były słowa, czy raczej czyny? :)

No to ja zaczynam :) U nas było tak ciut oryginalnie, bo i tak się to zaczęło :P Jak już kiedyś pisałam, poznaliśmy się w kościele i na początku chodziliśmy razem na roraty :D No i wysyłaliśmy do siebie maaaasę smsów. Często pisaliśmy sobie fragmenty z Biblii :P Tzn.same skróty i każde sprawdzało we własnym Piśmie, co to za cytat. I mieliśmy dobrą zabawę i w sumie to flirtowaliśmy przez tą Biblię, np. wysyłając sobie fragmenty Pieśni nad Pieśniami ;-)

No i pewnego razu Piotruś przysłał mi smsa takiej treści: "Iz43,4 - przeczytaj to w formie żeńskiej."
A treść tego wersetu to:
Ponieważ drogi jesteś w moich oczach,
nabrałeś wartości i Ja cię miłuję,
przeto daję ludzi za ciebie
i narody za życie twoje.

A mnie zatkało ;-) Fajny ten mój Piotrek :mrgreen:

A na takie poważniejsze wyznania to czas przyszedł dużo później, jak się lepiej poznaliśmy. Nie wiem sama, kiedy dokładnie. Wiem, że to on pierwszy powiedział "kocham cię", a ja na początku bałam się odpowiedzieć, bo to takie duże słowo. I pamiętam, że on się strasznie wzruszył, jak pierwszy raz powiedziałam to "ja ciebie też". :)

No to się naprodukowałam :P

REKLAMA

Agulllka 
Ich hab Dich lieb..

Informacje:
Dołączyła 271 dni temu

Profil:
Imię: Agnieszka
Wzrost: 158
Stan: panna
Partner: Rico
Wysłany: 2007-11-24, 13:12   

Ja mysle ze moj niemiec najpierw pokazywal co czuje.. Znalismy sie krotko a on zaprosil mnie do swojej rodziny na wakacje...jak bylam u niego u rodziny i lezelismy sobie po obiadku na lozeczku powiedzial tylko : kocham Cie, wiesz o tym? tez balam sie odpowiedziec, nie wiedzialam, nie chcialam za duzo mowic, chcialam najpierw byc pewna tego co czuje.. i w koncu jestem :) A on dalej czesciej pokazuje niz mowi.. to wazniejsze.. Buduje moje zaufanie do niego od nowa przez ta milosc.. nie chce tego stracic i za kazdym razem jak sysze te slowa to mi sie tak cieplutko robi... Teraz postanowilam ze naucze go po polsku :)

Dorotea 
Zapach lata:)

Informacje:
Dołączyła 272 dni temu

Profil:
Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Wysłany: 2007-11-26, 09:35   

U nas odbyło się to "bardzo współcześnie".
Spotykaliśmy się tak bardzo niewinnie tj. kawka, lody, pizza.
Kiedyś dostałam sms-ka na dobranoc podpisanego "przesyła kochający............." :shock:
Byłam w takim szoku,że czytałam tę wiadomość od początku kilkanaście razy.
Nie wierzyłam własnym oczom.Może to dlatego, że chyba nigdy żaden mężczyzna mi tego nie wyznał.Taka smutna prawda.
Mimo, iż upłynął od tego czasu ponad rok, nadal mam tego sms-ka.

Ja powiedziałam to dużo później. Mimo iż to czułam, to nie chciało mi to przejść przez gardło.Cóż .......kobieta po koszmarnych przejściach.
Dziś już potrafię :-)

cerrata 
keep on rockin'

Informacje:
Dołączyła 376 dni temu

Profil:
Imię: Weronika
Wzrost: 165
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2007-11-26, 19:52   

hie hie ;)
u nas też przez smska :)
byliśmy już ze sobą z 3 miesiące chyba... no gdzieś tak..
no i jakieś zamieszanie było, jakieś plany nie wyszły. on był u siebie w Żórawinie ja w u siebie we Wro..
i on mnie tak przeprasza itd. wyjaśnia sytuację a na końcu któregoś tam smsa skrót : KC. a mi szczęka opadła.. nie mogłam zasnąć, spałam wtedy u koleżanki :P
i po jakimś czasie tyż doszłam do tego, że kochom go ;) teraz już inaczej, wiadomo ;)

martula 
[*][*][*]

Informacje:
Dołączyła 275 dni temu

Profil:
Imię: Marta
Stan: zakochana
Partner: Aruś
Wysłany: 2007-11-27, 12:39   

Nymphadora oryginalne wyznanie.

U nas też przez sms-a. W ogóle to była cała historia z tym związana. No generalnie to poszedł z chłopakami na piwo do lokalu gdzie są też dyskoteki, a ja byłam w domu(w Chełmie na stancji znaczy) i coś tam pisałam do niego jak tam i odpisał mi mniej więcej tak:
"...Nie umie się bez Ciebie dobrze bawić, poprostu Cię kocham". <zakochany> Mnie wmurowało w ścianę, bo powiedział mi to facet, który zawsze mi się podobał, o nim sobie po cichutku marzyłam, nie licząc że to marzenie się spełni a tu masz. W ogóle to do tego wyznania, to ja go traktowałam jak bardzo dobrego kolegę, na którego mogę liczyć. Nie wiedziałam co odpisać, ale po chwili dotarło do mnie, że to samo czuje do niego. No i jak już moja współlokatorka(najlepsza kumpelka) zobaczyła, że się spotykamy i na ploteczkach powiedziała innych koleżankom, to wszystkie były bardzo zaskoczone i prawie chórem odrzekły, że wiedziały że tak będzie. :mrgreen:
Po jakimś czasie, A. powiedział mi, że tak naprawdę to on od początku wakacji wiedział, że chce ze mną być, a powiedział dopiero po 3.
Tego smsa, też czytałam kilkanaście razy, miałam go w smsach, ale później przypadkiem skasowałam, chociaż treści smsa nie zapomnę. Mam też kilka takich z Arkowymi wyznaniami, ale innego typu.

Last night I asked my angel to watch over you but he came back soon.
I ask: Why?
He smile and said:
An angel doesn't watch over anotcher angel.

Dorotea 
Zapach lata:)

Informacje:
Dołączyła 272 dni temu

Profil:
Imię: Dorota
Wzrost: średni
Wysłany: 2007-11-28, 09:03   

martula napisał/a:
"...Nie umie się bez Ciebie dobrze bawić, poprostu Cię kocham".

Martulo to naprawdę fantastyczne wyznanie!
Mnie by też pewnie zamurowało :-)

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 590 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Ostrzeżeń: [4]
Wysłany: 2007-11-28, 19:54   

u nas też przez smsa... Byliśmy ze sobą króciutko w sumie, bo 2 miesiące - ja pojechałam na wakacje do Chorwacji z rodzicami i w dokladnie w nasza druga miesiecznice Piotruś mi napisał w smsku, ze teraz juz wie, ze mnie kocha itd.... a pozniej jak wrocilam to mi powiedzial, ze musimy porozmawiac i zebysmy sie spotkali.... i spotkalismy sie, dostalam rozyczke i ten moj dziubas caly w nerwach, zestresowany powiedzial mi, ze mnie kocha :D ja odpowiedzialam mu po kilku tygodniach dopiero ;)

calineczka 

Informacje:
Dołączyła 375 dni temu

Profil:
Imię: Alina
Wzrost: niski
Stan: zaręczona :)
Partner: Krzysiek

Wysłany: 2007-11-28, 19:57   

U nas było osobiście bez telefonów.... sobota bylismy w pubie ze znajomymi i oni tam zajęci i my zajęci soba i nagle mi mówi , że mnie .....kocha :shock: to było troche ponad miesiąc jak bylismy razem..Ja odpowiedziałam u mnie w domu ale troche pozniej ;-) jak byłam pewna ;-)

rokisss 
rokissssssss...

Informacje:
Dołączyła 374 dni temu

Profil:
Imię: Roksana
Wzrost: dosyć wysokaaaa
Włosy: aktualnie czerwona miedź;P
Stan: pannica,ale niesamotna;)
Partner: Matys
Wysłany: 2007-11-28, 22:29   

hmmm... ja wyznałam kiedyś chłopakowi przez telefon , ze sie w nim zauroczylam, po czym doszłam do wniosku, ze to jednak nieprawda o czym tez go oczywiście poinformowałam;]

Jewel 
I'm In Love

Informacje:
Dołączyła 401 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-11-29, 08:07   

Jaka reakcja chłopaka?

sierra 

Informacje:
Dołączyła 225 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-11-29, 10:29   

rokisss sadystka z Ciebie :mrgreen:

A my przespaliśmy "grzeczną" noc, po tygodniu znajomości (mięta się zrodziła już od pierwszego wejrzenia;)), nocowałam u niego po imprezce, nic się nie działo, ale wyszliśmy razem na balkon patrzeć na gwiazdy i opowiadać sobie przeróżne historie, i tak przesiedzieliśmy do rana, potem do wyra w tulanki i spać, z rańca jak się tylko obudził, powiedział, że mnie Kocha i nazwał mnie słoneczkiem- myślałam, że żartuje, albo przez sen gada :mrgreen:
po tygodniu już ja zapragnęłam mu to powiedzieć i jak mówiłam, okazało się, że on wtedy rzeczywiście nie żartował- no i się wkopałam, tera 3lata stuknęło, własny domek, samochody i może niedługo firma, a kiedys pewnie dzieci...
pzdr

Madzia81 

Informacje:
Dołączyła 583 dni temu

Profil:
Imię: Madzia
Wzrost: niski
Włosy: czarna
Stan: szczęśliwa żonka :)
Partner: Marcin
Wysłany: 2007-11-29, 19:55   

u nas tradycyjnie, nie przez telefon, podczas naszych pierwszych wspólnych wakacji w Łebie, znaliśmy się 2 miesiące z hakiem, siedzieliśmy na plaży przy piwku wieczorem wtuleni w siebie i Misiek wtedy powiedział te magiczne dwa słowa....oj...niezapomniane uczucie :) zamurowało mnie :) oczywiście ja nie odpowiedziałam. poczekałam do końca tych samych wakacji i też przy zachodzie słońca to usłyszał :)

rokisss 
rokissssssss...

Informacje:
Dołączyła 374 dni temu

Profil:
Imię: Roksana
Wzrost: dosyć wysokaaaa
Włosy: aktualnie czerwona miedź;P
Stan: pannica,ale niesamotna;)
Partner: Matys
Wysłany: 2007-11-29, 21:22   

sierra napisał/a:
rokisss sadystka z Ciebie

aa tam;) niezdecydowana baba po prostu xD

[ Dodano: 2007-11-29, 21:24 ]
ojeju...jakie Wy masakrycznie romantyczne jesteście! aż się łezka w oku kręci! Cudnieeeeeeeeeeeee :-D

anusek 

Informacje:
Dołączyła 228 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-11-29, 22:44   

jakieś 3 tygodnie byliśmy razem...siedzieliśmy sobie na podłodze,przytulił mnie...no i padło "kocham cie"...byłam przeszczęśliwa :-D

Diablica666 
[*]

Informacje:
Dołączyła 584 dni temu

Profil:
Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-11-30, 07:26   

Mi to mój misiek wyznał na trzeci dzień kiedy się spotykaliśmy (bo znaliśmy się dużo dłużej) :-) poprostu wzieło nas na maxa na amory jak wracaliśmy z baru, miałam wtedy wolną chatę.Zaczeliśmy w windzie , skończyliśmy u mnie w wyrku i gdy już tak razem zasypialiśmy dał mi buzi i szepnął do uszka że mnie kocha :-) i od tamtej pory słucham tego wyznania średnio kilka razy dziennie :-)

Odpowiedz do tematu