Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 275 dni temu Posty: 2239 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Włosy: brazzzz
Stan: wkrotce zonka
Partner: L
Wysłany: 2008-05-08, 15:51
cerrata napisał/a:
to chyba nic strasznego, że nie pamieta...
ano nie,myslalam ze bedzie pamietal i bylam troszku zaskoczona, ze nie pamietal,ale to nic strasznego bo zdaje sobie sprawe,ze panowie zazwyczaj nie maja glowy do takich rzeczy
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 533 dni temu Posty: 2039 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-05-09, 12:18
nie pamiętam kiedy sama powiedziałam, ale pamiętam kiedy M. pierwszy raz powiedział. nie byliśmy jeszcze razem, ale chodziliśmy do jednej klasy. byliśmy grupą w parku , trochę podpici i była tam dziewczyna- mój szkolny wróg, która rozpuszczała jakieś głupoty o mnie. no i się poszarpałyśmy. M. mnie odciągnął, siedzieliśmy na ławeczce i powiedział , ze mnie kocha. a ja, ze głupoty gada. a kiedy byliśmy razem, to nie pamiętam kiedy było " kocham" takie na poważnie
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum