Rejestracja Zaloguj  

RSS Uzaleznione Rangi Mapa                       Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
Jak to jest z Waszym eks ;)
Autor Wiadomość
anusek 

Informacje:
Dołączyła 239 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-05-09, 22:22   

większośc moich zniknęło z mojego życia,nie widuje ich,nie gadamy.pozostał jeden,mój pierwszy...pisałam już kiedyś że w lipcu wychodzi z więzienia że boje sie spotkania z nim.przez prawie 6 lat pisał do mnie listy,piękne listy,dostawałam prezenty kupione mi przez kogoś w jego imieniu,kwiaty na urodziny...było mi to obojętne,coś na zasadzie a chcesz to pisz,ale teraz boje sie tego co on zrobi będąc już tu.wiem że nie zrezygnuje,że będzie chciał sie ze mną skontaktowac.i nie wiem co z tym zrobic <bezradny> bo przyznam że troche boje sie stanowczo powiedziec żeby sie odwalił :-(

REKLAMA

katti 
zagubiona w sobie

Informacje:
Dołączyła 247 dni temu

Profil:
Imię: K.
Wzrost: średni
Włosy: brunetka
Stan: hmm... zawieszony....
Wysłany: 2008-05-09, 22:26   

anusek napisał/a:
troche boje sie stanowczo powiedziec żeby sie odwalił :-(

Napewno Cie nie skrzywdzi... "otoczyl" cie sama wspominalas opieka, minelo 6 lat, zrozumie.......
Ile on ma lat :?: I za co siedzial jesli moge zapytac :?:
ciepłem złamię chłód
w sobie znajdę siłę
w sobie znajdę moc ...

anusek 

Informacje:
Dołączyła 239 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-05-09, 22:35   

teraz 26...ja sie nie boje jego,boje sie jego kolegów,niby póki co nie zrobili nic bez jego wiedzy ale boje sie że mogą,już raz mi powiedzieli że gdyby nie on...za co.nie chce o tym pisac bo ja o wszystkim wiedziałam,dosłownie o wszystkim.i mnie to kręciło jak to małolate :-/ a jak sie zaczeły konsekwencje to uciekłam,on zrozumiał, wielu jego kolegów nie.i właściwie z nim mogłabym nawet porozmawiac ale ja wiem że po wyjściu on do tego wróci,do nich.nie chce sie w to mieszac

katti 
zagubiona w sobie

Informacje:
Dołączyła 247 dni temu

Profil:
Imię: K.
Wzrost: średni
Włosy: brunetka
Stan: hmm... zawieszony....
Wysłany: 2008-05-09, 22:42   

anusek napisał/a:
ja sie nie boje jego,boje sie jego kolegów,niby póki co nie zrobili nic bez jego wiedzy ale boje sie że mogą,już raz mi powiedzieli że gdyby nie on...

On napewno nie zgodzi sie na wyrzadzenie ci krzywdy :!:
M nie ma takich kolegow.......zostal sam..........
ciepłem złamię chłód
w sobie znajdę siłę
w sobie znajdę moc ...

Donn 

Informacje:
Dołączyła 149 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-05-09, 22:43   

katti napisał/a:
.......zostal sam..........

ehh :-( przykro mi

anusek 

Informacje:
Dołączyła 239 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-05-09, 22:51   

katti z takimi kolegami to on też jest właściwie sam,niby są przy nim ale to dlatego że bez niego niewiele mogą,bo zawsze miał kase,znajomości.nawet mi go szkoda,ale wiem że da sobie rade,zawsze dawał.

Olciiia 
marzycielka

Informacje:
Dołączyła 107 dni temu

Profil:
Imię: Ola
Wzrost: 169
Włosy: ciemny braz
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-05-10, 09:38   

Moj ex to sasiad T. juz w jakims temacie to pisalam,
Wiec bylo tak,w moim starym zwiazku zaczelo sie niedobrze dziac olewal mnie na calej lini, a ja mloda i naiwna probowalam wszelkich sposobow zeby chcial mnie dalej, ciezko mi bylo oderwac mysli od niego.

W koncu poprosilam T. (Tomka znalam z imprez bo razem wszyscy chodzilismy) zeby poradzil mi co mam zrobic zeby w moim zwiazku bylo lepiej w koncu byli kumplami wiec znal go dobrze.

Okazalo sie ze T. byl we mnie zakochany mozna powiedziec od pierwszego wejrzenia, a mi jakos tak dobrze sie z nim przebywalo i gadalo w koncu przestalismy gadac juz o tym baranie. i tak sie zaczal nasz zwiazek :)

ale pozniej bylo ciezko nie chcialam jezdzic do domu T. bo balam sie ze spotkam mojego ex a kiedy przypadkiem gdzies go spotkalismy to robilo mi sie goraco bylam zdenerwowana i mialam dziwny wyraz twarzy pamietam ze T. byl przez to smutny bo widzial ze cos do niego dalej czuje i taka byla prawda...

ale sie rozpisalam teraz na temat: nie zrywam totalnie kontaktu moge w kazdej chwili pogadac z moim ex na gg a nawt sie z nim spotkac nie rusza mnie to w tej chwili

A u Tomka tez byla jedna taka lafirynda w sumie jedyna jego przede mna i bardzo duzo mi o niej opowiadal swego czasu tak mnie to wkurzalo ze myslalam ze wyjde z siebie i stane obok np po tekscie typu :

"podczas pocalunkow mialem skurcze jezyka
" :evil: :evil: :evil:
pozniej sie okazalo ze to wszystko po to zeby byla o niego troche zazdrosna bo chcial zwrocic na siebie moja uwage, ale na szczescie on w ogole nie utrzymuje kontaktu z ta lacha i dobrze!!!!

SpryCiulaaa 
Rakieta :D

Informacje:
Dołączyła 347 dni temu

Profil:
Wzrost: Stanowczo za mało ;)
Włosy: brąz
Stan: panna.. jeszcze ;)
Wysłany: 2008-05-12, 20:50   

Ja z moim ex takze moge pogadac zupelnie bez emocji. Rozstalismy sie raczej w pokojowej atmosferze. O zapomnieniu go mowy nie ma.. ( choc uczucia do niego dawno juz wygasły ) raz ze byl moja pierwsza miloscia, a dwa - moj obecny chłopak a jego znajomy czasami mi o nim przypomina.. a to, ze go widzial, a to ze cos tam :P . Głupiutkie to takie :P

Myśleli, że jak będe mała to będzie mniejszy problem :)

anusek 

Informacje:
Dołączyła 239 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-05-14, 23:09   

dzisiaj znowu dostałam list :-/ napisał że wychodzi jakoś na początku lipca i że chce sie ze mną spotkac :-? no spoko tylko po co <bezradny> przecież to ponad 5 lat,jest mi teraz prawie obcy,nie chce z nim rozmawiac chociaż może powinnam,no ale nie widze sensu tej rozmowy,przecież on dobrze wie co sie u mnie działo przez te kilka lat,sam mi pisał że wie,to czego jeszcze chce :-/ jakbym miała mu coś do powiedzenia to bym mu pewnie kiedyś odpisała

malenka 
elegancko!!

Informacje:
Dołączyła 143 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-05-15, 10:05   

No tacy którzy nie chcą się odczepić są najgorsi :/ Rozumiem, walczyć o kobietę/mężczynę, no ale kiedy już ewidentnie widać, że nic z tego to po co psuć życie tej drugiej osobie? :roll:

cerrata 
keep on rockin'

Informacje:
Dołączyła 387 dni temu

Profil:
Imię: Weronika
Wzrost: 165
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2008-05-15, 13:25   

anusek napisał/a:
dzisiaj znowu dostałam list :-/

nawet po tak długim czasie... <bezradny>
i co? spotkanie się?

anusek 

Informacje:
Dołączyła 239 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-05-15, 15:45   

DJ Cerrata ja je dostaje przec cały czas :-/ ja sie nie chce spotkac,chociaż wiem że powinnammalenka on póki co ma ograniczone możliwości walki o mnie,tyle lat go nie widziałam,pewnie sie zmienił...ale jakoś nie mam ochoty na to spokanie,nigdy nie potrafiłam mu odmawiac a tu mam mu powiedziec spadaj :-/

angik1683 

Informacje:
Dołączyła 289 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Włosy: brazzzz
Stan: wkrotce zonka
Partner: L
Wysłany: 2008-05-15, 15:49   

anusek napisał/a:
a tu mam mu powiedziec spadaj
no jesli nie masz ochcoty sie z nim spotykac to nie powinnas tego robic na sile,moze nie doslownie spadaj,ale delikatnie powiedz mu ze nic nie chcesz miec z nim wspolnego,bo on widocznie malo domyslny,jak przez 5 lat slal listy i nie dostal odpowiedzi a nadal chce sie spotkac :-/

anusek 

Informacje:
Dołączyła 239 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-05-15, 15:54   

angik1683 ja mu już dawno powiedziałam że nic z tego.ale on ma nadzieje ze mu sie uda,pewnie dlatego że zawsze mu sie udawało,że rzucałam wszystko(i każdego) żeby z nim byc...no i fajna z nas para była,tyle tylko że ja przez te 5 lat żyłam normalnie nie myślac o nim,a ze on tam nic lepszego nie miał do roboty to nic nie poradze,może ak wyjdzie to sie czymś zajmie i odpuści

angik1683 

Informacje:
Dołączyła 289 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Włosy: brazzzz
Stan: wkrotce zonka
Partner: L
Wysłany: 2008-05-15, 16:01   

anusek napisał/a:
może ak wyjdzie to sie czymś zajmie i odpuści
no oby tak bylo,ale gorzej jak nie bedzie mial czym sie zajac i skupi sie na odzyskiwaniu ciebie <bezradny>

Odpowiedz do tematu