Rejestracja Zaloguj  

Chat [0] Uzaleznione Rangi Mapa                   Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
Jak to jest z Waszym eks ;)
Autor Wiadomość
Miya 
Zryty Beret

Informacje:
Dołączyła 90 dni temu

Profil:
Imię: Miya
Wzrost: 170
Włosy: kolorowe
Stan: jeszcze panna ;)

Wysłany: 2008-09-24, 15:04   

Alisekai napisał/a:
Mój ex jest moim dobrym przyjacielem. Z tego, co wiem, to jestem jedyną laską, z którą chodził i utrzymuje kontakt, bo tamte podobno "są nic nie warte".

Hmmm Uważam że tak mówi każdej i potem z nią zrywa kontakt... Ale mogę się mylic... :-?

REKLAMA

Alisekai 
Myszonek

Informacje:
Dołączyła 78 dni temu

Profil:
Imię: Justyna
Wzrost: 180cm
Włosy: brąz
Partner: Michał
Nastrój:
smutna

Wysłany: 2008-09-24, 15:16   

Miya, wiem, że jedna go zdradziła z najlepszym kumplem, a z drugą sam zerwał, bo nic do niej nie czuł. O trzeciej nic nie wiem. Ja byłam t"ą czwartą", ale rozstaliśmy się, ponieważ nie chciał, żeby sprawy zaszły za daleko i żebym później czegoś żałowała. Znam go dość dobrze, zawsze mogę na niego liczyć i ogólnie jesteśmy bliskimi przyjaciółmi. Widzę, że zależy mu na naszej znajomości, bo kiedyś zawiodłam jego zaufanie, a mimo to mi przebaczył. Teraz siedzi w Anglii, ale codziennie do mnie dzwoni, bo mówi, że czuje się bardzo samotny i nie ma z kim pogadać tak od serca :D

kasiatoja 
szczęściara:)

Informacje:
Dołączyła 126 dni temu

Profil:
Imię: Kasia
Włosy: brązowe
Stan: panna
Nastrój:
zadowolona

Wysłany: 2008-09-24, 15:49   

ja tez jestem ze swoim eks tylko na relacjach typu koleżanka/kolega.. nie wyobrażam sobie zeby został moim przyjacielem.. nie po tym co mi zrobil :-/

Asiulek 

Informacje:
Dołączyła 57 dni temu

Profil:
Imię: Aśka
Wzrost: 172
Włosy: blond
Stan: singielka

Ostrzeżeń: [1]
Wysłany: 2008-10-10, 08:14   

Z niektórymi mam kontakt , znalezli mnie na NK i tak sobie czasem pogadamy .
Z jednym sie spotkalam i ... fajnie bylo ;)

Z ostatnim eks nie mam kontaktu tak jak gdzies tu na forum juz napisalam,za duzo rzeczy sie wydarzyło i nie chce go w swoim zyciu . Moze to sie kiedys zmieni i bedziemy rozmawiac- nie wiem.

Jesli rozstaje sie z kims bez złosci , np stwierdzilismy , ze do siebie nie pasujemy i wczesniejsze relacje bardziej nam sie udawaly nie widze przeszkód by sie nie kontaktować.
Wszystko zalezy od powodu zerwania i tego co bylo krótko po nim(jak sie facet zachowywal itp)

tanika_aha 
sweet & strong;)

Informacje:
Dołączyła 58 dni temu

Profil:
Wzrost: 165
Włosy: brunetka
Nastrój:
zadowolona

Wysłany: 2008-10-11, 10:18   

moj eks kiedy uswiadomił sobie ze to koniec zaczoł zachowywać sie wręcz obsesyjnie grożąc mi,szantażująć i wyzywając od najgorszych! najleprze w tym wszystkim jest to,że dobrze wie ze wina leży po jego stronie. To jakieś chore męskie ego! Gdzie honor?! Dziewczyny,strzeżcie się toksycznych związków!

Alisekai 
Myszonek

Informacje:
Dołączyła 78 dni temu

Profil:
Imię: Justyna
Wzrost: 180cm
Włosy: brąz
Partner: Michał
Nastrój:
smutna

Wysłany: 2008-10-12, 18:15   

tanika_aha, bo to jest tak, że faceci nienawidzą być porzuconymi i próbują sobie zrekompensować to poniżenie. Często też jest tak, że później ingerują w nowy związek swojej eks, żeby go rozwalić. Wiesz, takie poczucie satysfakcji...

tanika_aha 
sweet & strong;)

Informacje:
Dołączyła 58 dni temu

Profil:
Włosy: brunetka
Nastrój:
zadowolona

Wysłany: 2008-10-13, 17:42   

Alisekai napisał/a:
Wiesz, takie poczucie satysfakcji...
i brak honoru!!! Ale postanowiłam się nie przejmowac i optymistycznie spoglądać w przyszłośc bo w końcu to nie on będzie mi tyczył drogę jaką mam iść!!!

Mikula 
Niezdecydowana

Informacje:
Dołączyła 50 dni temu

Profil:
Wzrost: 175
Włosy: szatynka
Stan: wolna, a jakże :D
Nastrój:
anielska

Wysłany: 2008-11-17, 14:25   

Mój eks jest mi obojętny, mamy paru wspólnych znajomych, ale na szczęście się nie widujemy...Tyle, że musiałam zmienić numer, bo nie dawał mi spokoju, pisał od czasu do czasu (najczęściej po pijaku albo gdy nie wyszło mu z jakąś laską) i trzeba było jakoś się odgrodzić. <cfany1>

666ilonka777 
szczęśliwa

Informacje:
Dołączyła 125 dni temu

Profil:
Imię: Ilona
Włosy: ciemne
Partner: Przemuś :*
Nastrój:
neutralna

Wysłany: 2008-11-17, 14:36   

jestesmy teraz po prostu znajomymi, ale ostatnio sie ze soba nie kontaktujemy, byl od rozstania kilka razy u mnie na kawie pogadac, ale to juz nie takie same rozmowy, teraz nawet nie mamy jakos wspolnych tematow...teraz rzadko pisze ani esa ani na gg, ale w sumie to dobrze, bo ja mam Przemka, a on wpadl w nieodpowiednie towarzystwo, ktorego nie wspominam najlepiej.

skinnybitch 
TERMINATOR!!!

Informacje:
Dołączyła 229 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Włosy: mow mi ruda
Nastrój:
neutralna

Wysłany: 2008-11-23, 18:21   

Ja wlasnie dzis doznalam szoku bo wpadam sobie na nasza klase a tam moj byly przegladal moj profil co mu sie nigdy nie zdarzylo... postanowilam nie byc dluzna i tez obejrzec jego fotki i oto doznalam szoku....bardzo sie zmienil i to na plus i musze sie szczerze przyznac ze tam gdzies w srodku cos sie odezwalo...tesknota?zal?...Nie wiem co ale cos...I tak teraz sobie siedze i wspominam...

Odpowiedz do tematu