a ja sie dowiedziałam, że mój eks już się rozstał z drugą co była po mnie
czy tak ciężko z nim wytrzymać czy nie wiem co
ale ja dalej tęsknie za nim ehhh
_________________ Ci, których kochamy - nie umierają. Bo miłość to nieśmiertelność... Serce ma tylko ten, kto go ma dla innych
ahhh ci faceci...mam nadzieje ze bedzie mi teraz z nim bardzo dobrze...bylo 18 miesiecy to i kolejne bedzie super;)on jest taki madry i dojzaly nie to co ten bydlak....
Olciiia, on mnie zostawił
nic już nie da się zrobić...mówi, że mi nie ufa
sama się dowiedziałam...bo zobaczyłam na NK że już nie ma zdjęcia z nią i wszystkie komentarze usunał od niej i on do niej...więc trudno się nie domysleć, że nie są już razem
_________________ Ci, których kochamy - nie umierają. Bo miłość to nieśmiertelność... Serce ma tylko ten, kto go ma dla innych
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 195 dni temu Posty: 5411 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-07-19, 23:09
Donn, jesli nie masz ochoty teraz to spoko nie ma sprawy rozumiem to
szkoda ale byc moze nie on byl ci pisany... swiat sie nie skonczyl zobacz jaka zdolna jestes juz pania ztytulem magistra
i taka sliczna na pewno bedziesz bardzo szczesliwa tylko nie wybila jeszcze ta godzina
zobaczysz ze ani sie nie obejrzysz a jakis przystojny krolewicz bedzie u twojego boku
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-07-20, 18:26
krowka17, życzę ci by w końcu był to pożądany chłopka który doceni to że fajna z ciebie dziewczyna
z moim eks sie teraz przyjaźnie gadamy z sobą ale nie zawsze było kolorowo musieliśmy sobie wszytko wyjaśnić.... gdy z nim zerwałam po 5 latach bycia razem to był dla niego szok... miałam jeszcze parę spotkań z nim tylko po to by sie kocha (pod pretekstem że może sie dogadamy) .... teraz już mam innego chłopaka mój eks sie zmienił jak to mówią dostał w d*** od życia i zrozumiał że jego matka nie jest wszechwidząca.... teraz mogę go uznać za swojego przyjaciela i nawet poleciał go swojej koleżance zobaczymy co z tego będzie ....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum