Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 434 dni temu Posty: 425 Skąd: zza monitora
Profil:
Wysłany: 2008-06-17, 15:53 Re: Jak to jest z Waszym eks ;)
Kociak napisał/a:
A jak sprawa się ma u Waszych drugich połówek? Jakie oni mają kontakty ze swoimi byłymi?
Poważna sprawa, mimo że na jedną byłą psioczy niesamowicie to jak gada z jej rodzicami to zawsze spyta co tam u niej(bo jej na szczęście nie ma w Polsce). Z innymi utrzymuje stosunki i że tak powiem nie jest mi to na rękę, bo ciągle chodzę zazdrosna i wściekła na to
Kociak napisał/a:
Rozmawiacie w ogóle o swoich eks-miłościach czy omijacie ten temat szerokim łukiem?
Raczej o tym rozmawiamy, na ogół to ja ciągnę go za język, bo jeśli chodzi o mnie to on był takim moim pierwszym poważnym facetem i nie mam mu o kim opowiadać
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 170 dni temu Posty: 28
Profil: Wzrost: 172
Stan: wolny
Wysłany: 2008-06-17, 16:00
[quote="cerrata"]madameTehran, złe wspomnienia czy dalej coś czujesz?[/quote
tak szczerze to nie mam pojęcia. nie jestem z tym kolesiem juz od 5 lat a od 4 jestem z innym ale jakos jest mi dziwnie jak go (eksa) widze
Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 144 dni temu Posty: 2984 Skąd: szczecin
Profil: Imię: Marta
Włosy: Czarne
Stan: zniewolona...
Partner: Danielus:*
Wysłany: 2008-07-19, 19:51
ja wlasnie postanowilam wrocic do bylego chlopaka z ktorym bylam szczesliwa jak nigdy...bylismy razem 18 miesiecy i bylo swietnie mam nadzieje ze bedzie mi z nim tak dobrze jak kiedys...z innymi chlopakami bylymi tez u3muje kontakt jak najbardziej to nic zlego;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum