Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 277 dni temu Posty: 45 Skąd: się biorą dzieci?
Profil: Imię: Agnieszka
Wzrost: 175
Włosy: szatynko blondynka
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-12-07, 08:09 Jak skladać życzenia?
Hej Dziewczyny, wiem, że życzenia powinny być z serca i w ogole... ale ja mam faceta pierwszy raz i nie wiem jakie życzenia złozyc mu przy dzieleniu się opłatkiem, bo to naspewno nastąpi, a już na pewno nie wiem czego życzyć jego mamie i babci :O :O :O Nie spędzamy świąt razem, ale na 100% on przyjdzie do mnie, a ja do niego na chwile i jego mama i babcia beda chcialy sie podzielic oplatkiem... a ja nie mam pojęcia co mozna im życzyc... zreszta czego sie zyczy facetom to tez nie wiem... jeszcze malolata jestem
Pomozecie?
Ostatnio zmieniony przez Madzia81 2007-12-07, 16:32, w całości zmieniany 1 raz
adzia, ja od samego początku składałam zyczenia bo tam w święta byłam , natomiast mój Krzys moim rodzicom dopiero jak zamieszkalismy razem i spędzalismy wigilie razem
Informacje: Dołączyła 369 dni temu Posty: 2990 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-07, 18:50
O Boże, Piotrek zawsze mówi swojej mamie: i żebyś babcią była... A ona tak się patrzy na nas oboje, że szok
Mnie się wydaje, że życzenia to lepiej tak spontanicznie... Jak sobie przygotujesz mowę, to i tak zapomnisz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum