Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 683 dni temu Posty: 4211 Skąd: tu i tam :)
Profil: Partner: Moje Kochanie :*
Nastrój:
Wysłany: 2010-04-24, 10:09
wklejam wam ogłoszenie znalezione na jednym z portali z ogłoszeniami o pracę
Opis firmy:
Renomowana i stabilna WARSZAWSKA spółka konsultingowa PILNIE zatrudni Osobistą Asystentkę Prezesa - nieprzeciętnie reprezentacyjną, pełną taktu i dyplomacji, dyspozycyjną dziewczynę (mile widzana osoba ucząca się zaocznie), gotową do bardzo częstych podróży służbowych (i nie tylko) po całym Świecie. Prosimy o przesyłanie AKTUALNYCH ZDJĘĆ SYLWETKI wraz z numerem telefonu komórkowego WYŁĄCZNIE przez kandydatki spełniające powyższe kryteria na adres:
Obowiązki:
Podróże służbowe (i nie tylko)
Uczestnictwo w spotkaniach biznesowych
Reprezentacja spółki na targach i konferencjach
Kwalifikacje:
Bardzo wysoki poziom reprezentacyjności
Pełna dyspozycyjność (możliwość uczenia się zaocznie)
Gotowość do bardzo częstych podróży (po całym Świecie)
Oferujemy:
Zatrudnienie na umowę o pracę
Wysokie premie + pełne zaplecze socjalne
Możliwość rozwoju zawodowego i atrakcyjny tryb życia
Prosimy o przesyłanie AKTUALNYCH ZDJĘĆ SYLWETKI wraz z numerem telefonu komórkowego WYŁĄCZNIE przez kandydatki spełniające powyższe kryteria na adres
hmm.. brakuje mi tu czegoś.. a gdzie jakieś kwalifikacje?języki? choć w stopniu komunikatywnym???
osoba ma być pełna taktu i dyplomacji, ale języka do dyplomacji nie musi znać phy..
zamiast, intelektu oczywiście, ważne jest żeby panna wyglądała jak lalka barbie
zamiast asystentki prezesa, to sobie szukają laski, do ogrzania łóżka w delegacjach
Prawdopodobnie kolejny mit. Widać jeden jedyny przypadek niekompetencji. Za to 2 lata temu czytałam artykuł jak rekrutowano też sekretarki do jakiejś firmy i facet który się tym zajmował był zszokowany zachowaniem wielu pań, które nie dość, że ubierały się wyzywająco, to nawet co po niektóre wyraźnie sugerowały korzyści seksualne... Od razu takie wystawiał za drzwi (więc chyba to nie najlepsza metoda pozyskiwania pracy). Tak więc równie to bywa, nie ulegajmy stereotypom. Temu panu współczuję współpracowników...
[ Dodano: 2010-04-24, 16:46 ]
mloda napisał/a:
wklejam wam ogłoszenie znalezione na jednym z portali z ogłoszeniami o pracę
Opis firmy:
Renomowana i stabilna WARSZAWSKA spółka konsultingowa PILNIE zatrudni Osobistą Asystentkę Prezesa - nieprzeciętnie reprezentacyjną, pełną taktu i dyplomacji, dyspozycyjną dziewczynę (mile widzana osoba ucząca się zaocznie), gotową do bardzo częstych podróży służbowych (i nie tylko) po całym Świecie. Prosimy o przesyłanie AKTUALNYCH ZDJĘĆ SYLWETKI wraz z numerem telefonu komórkowego WYŁĄCZNIE przez kandydatki spełniające powyższe kryteria na adres:
Obowiązki:
Podróże służbowe (i nie tylko)
Uczestnictwo w spotkaniach biznesowych
Reprezentacja spółki na targach i konferencjach
Kwalifikacje:
Bardzo wysoki poziom reprezentacyjności
Pełna dyspozycyjność (możliwość uczenia się zaocznie)
Gotowość do bardzo częstych podróży (po całym Świecie)
Oferujemy:
Zatrudnienie na umowę o pracę
Wysokie premie + pełne zaplecze socjalne
Możliwość rozwoju zawodowego i atrakcyjny tryb życia
Prosimy o przesyłanie AKTUALNYCH ZDJĘĆ SYLWETKI wraz z numerem telefonu komórkowego WYŁĄCZNIE przez kandydatki spełniające powyższe kryteria na adres
hmm.. brakuje mi tu czegoś.. a gdzie jakieś kwalifikacje?języki? choć w stopniu komunikatywnym???
osoba ma być pełna taktu i dyplomacji, ale języka do dyplomacji nie musi znać phy..
zamiast, intelektu oczywiście, ważne jest żeby panna wyglądała jak lalka barbie
zamiast asystentki prezesa, to sobie szukają laski, do ogrzania łóżka w delegacjach
Nie wiesz o co chodzi? Przecież to znany proceder (odmiana tzw. sponsoringu . Ale się nie martw... zdarzają się też krypto geje, którzy chcą mieć "żonkę" na bankiety, tylko po to by nikt nie posądzał delikwenta o bycie "homikiem"
ja ostanio widziałam w gazecie ogloszenie na sprzątaczke i wymagane było aby do podania o prace dolaczyc fotografie.
_________________ Świat cierpi na brak mężczyzn, szczególnie tych, którzy są cokolwiek warci.
— Jane Austen.
Czasami wydaje nam się, że ludzie są loteryjnymi losami: że znajdują sie obok nas, by urzeczywistnić nasze absurdalne nadzieje. Carlos Ruiz Zafon
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 756 dni temu Posty: 6288 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2010-04-25, 13:28
magdaaaaa napisał/a:
i wymagane było aby do podania o prace dolaczyc fotografie.
ale co w tym dziwnego? do cv fotografie powinno się dołączać. przynajmniej mnie tak nauczyli. i nie ważne na jakie stanowisko.
I just wanna play around, boy
You want a temporary tattoo, don't you?
masz racje ale to było jedyne wymaganie , nic o referencjach, doswiadczeniu albo miejscu zamieszkania.
_________________ Świat cierpi na brak mężczyzn, szczególnie tych, którzy są cokolwiek warci.
— Jane Austen.
Czasami wydaje nam się, że ludzie są loteryjnymi losami: że znajdują sie obok nas, by urzeczywistnić nasze absurdalne nadzieje. Carlos Ruiz Zafon
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum