Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 183 dni temu Posty: 800
Profil: Imię: K.
Wzrost: 164
Włosy: brunetka
Stan: w wyniku ostatnich zdarzen niestety samotna
Wysłany: 2008-03-20, 11:02
madzia napisał/a:
oprocz potencjalnego polaka
tak jest niestety gdy bylam w Holandii to z daleka rozpoznawalo sie polaka - zwlaszca po piwie i halasie ale podobalo mi sie tam to, ze nikt nie zwraca uwagi na to jak druga osoba jest ubrana, uczesana itp. super sie tam czulam .......... heh az teskno
_________________ Moja codzienność mnie zmienia - sama nie wiem już,czy potrafię żyć..........
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 483 dni temu Posty: 1406 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-03-20, 11:04
siostra siedzi w belgii i mowi, że Polkę można rozpoznać z daleka, bo jest ładnie ubrana, natomiast mieszkańcy nie przykładają w ogóle uwagi do ubioru i noszą markowe,modne ( nie mylić z ładne) ciuchy z myszką miki- nawet dorośli, a poza tym zakładają z szafy ciuchy jak leci
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Dołączyła 139 dni temu Posty: 1860 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-20, 12:44
niki, heheheh tak tak no wlasnie tu tez sa bardzo modne bluzy, bluzki z mysza miki i Puchatkiem nawet babcie w takich lataja swoja droga moja babcia nawet po domu by takiej bluzy nie ubrala
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 483 dni temu Posty: 1406 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-03-20, 16:05
siostra przywiozła kilka takich bluz mamie, bo oni się pozbywali( bo już nie modne...), ale mowilysmy mamie, że na miasto to siara takie coś nosić, chyba, że odpruje te obrazeczki
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Dołączyła 285 dni temu Posty: 2999 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-21, 11:55
niki napisał/a:
siostra siedzi w belgii i mowi, że Polkę można rozpoznać z daleka, bo jest ładnie ubrana, natomiast mieszkańcy nie przykładają w ogóle uwagi do ubioru i noszą markowe,modne ( nie mylić z ładne) ciuchy z myszką miki- nawet dorośli, a poza tym zakładają z szafy ciuchy jak leci
Dokładnie, ja też mam rodzinę w Belgii i im to naprawdę, zupełnie zwisa, jak wyglądają. Kobiety bez makijażu, bo po co...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum