Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 662 dni temu Posty: 2569 Skąd: cK
Profil: Wzrost: 165
Włosy: brunetka
Wysłany: 2009-01-07, 14:51 Jak przebiegła Wasza ostatnia randka?
Dziewczyny,jedne z Was są zajęte,inne wolne ale napewno każda z Was umawia się na randki z obecnym partnerem bądz z kimś kto wpadł nam w oko...
No więc może podzielmy się tutaj najnowszymi newsami:
z kim?
gdzie?
jak było?...itd
_________________ Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 730 dni temu Posty: 3474 Skąd: z środka...
Profil: Imię: Ilona
Partner: Przemuś :*
Nastrój:
Wysłany: 2009-01-07, 15:13
kiedy bylam wolna od czerwca do listopada, bardzo czesto chodzilam na jakies randki byly to cieple miesiace, wiec zazwyczaj jakis spacer no i jakies pogawedki
teraz jak jest Przemek to lubimy sobie gdzies pojechac za miasto, jest niedaleko taka fajna karczma, w srodku super wystroj, wszystko z drewna i jedzonko dobre, wiec tam nieraz sobie wpadamy na randke
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 662 dni temu Posty: 2569 Skąd: cK
Profil: Wzrost: 165
Włosy: brunetka
Wysłany: 2009-01-08, 10:31
no więc jako,że wczoraj sobie porandkowałam to coś tam tutaj streszczę...
przyjechał misiak no i fajnie,miło...pojechaliśmy do baru napić się czegoś a potem misiak wpadł na pomysł,że może pojechalibyśmy do niego No i super...a tam to już sama słodycz w najczystrzej postaci Nie moglismy sie od siebie odkleić... Najgorsze tylko że czas zleciał błyskawicznie no i trzeba było wracać Ale misiek zaskakuje mnie coraz bardziej pozytywnie
_________________ Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!
Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 848 dni temu Posty: 4550 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2009-01-08, 10:33
Bardzo fajny temacik
Ja na randce byłam tak dawno temu, że już nie pamiętam...
Ale chętnie poczytam jak Wasze randki przebiegają i jeśli zdarzy się cud i wyjdę na randkę, to opiszę ze szczegółami...
_________________ ...A że mnie Pan Bóg stworzył, a Szatan opętał...
będę na wieki i grzeszna, i święta...
i zdradliwa i wierna...
i dobra i zła...
początek i koniec...
nazwać randką to nie moge... bo to było spotkanie z kolegą ale w samochodzie dotknął mnie za kolano (hahaha ) i probował dotknąć dłoni (hahaha ) prawił komplementy non stop i podkręcił radio gdy leciała piosenka Akona "Right now" nie miałam pojęcia czemu podkręcił ją...... ale jak przeczytałam tekst tej piosenki to nie wiem co mam mysleć teraz
To było tak dawno,
że nie widziałem Twojej twarzy
Próbuję być silny
Ale siła którą mam spłukuje się
To nie potrwa długo
Zanim zdobędę Cię przy moim boku
By Cię trzymać, drażnić, ściskać
Powiedzieć Ci co mi chodzi po głowie
Chcę to naprawić właśnie teraz, na na
Chcę to naprawić właśnie teraz, na na
Chciałbym właśnie teraz, byśmy nigdy nie zerwali, na na
Musimy się połączyć właśnie teraz, na na /x2
itd. to tylko 1 zwrotka piosenki
_________________ To czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach.
To czy jest mądry, po pytaniach.
Informacje: Dołączyła 732 dni temu Posty: 2437 Skąd: Poznań
Profil: Stan: żonka
Nastrój:
Wysłany: 2009-01-10, 11:12
Jesli randka jest chodzenie do kina, to my chodzimy na randki prawie w kazdy weekend. Ogladamy film, trzymamy sie za rece, czasem poloze glowe na ramieniu M., czasem damy sobie takiego buziaka szybkiego, zawsze siadamy w ostatnim rzedzie , zeby nikt nie widzial .
Informacje: Dołączyła 851 dni temu Posty: 4693 Skąd: w krainie marzen...
Profil: Imię: S.
Wzrost: malutka
Włosy: czarnulka
Stan: szczęśliwa żonka:)
Partner: P.
Nastrój:
Wysłany: 2009-01-10, 13:59
hm jesli randka jest romantyczny spacer a potem deser w jakies knajpie to zdarza nam sie to bardzo czesto.. chociaz taka naprawde romantyczna randke jaka pamietam zdarzyla sie w wakacje... bylismy nad morzem... wieczorem poszlismy na spacer brzegiem morza miesiek wyszeptal mi do ucha wtedy takie cudowne rzeczy... a potem do knajpki... trzymalismy sie za rece... zreszta to zawsze robimy.. czescto tez jezdzimy nad jezioro gdzie misiek mi sie oswiadczyl... w sumie zycie z moim mezem to jenda wielka randka haha
Ale ostatnia jaką pamiętam to: pojechaliśmy na Rewe, jest tam taka fajna knajpka, przy samej plazy. Zjedliśmy kolacje i poszliśmy na spacer po cyplu Pamiętam, że była wtedy piekna pogoda i piękny zachód słońca
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum