Informacje: Dołączyła 682 dni temu Posty: 3019 Skąd: centrum
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2009-02-03, 23:45
tanika_aha napisał/a:
przed wczoraj,na ostatniej randce misiek zapytał czy sformalizujemy nasz związek i zapytał,czy oficjalnie będę jego dziewczyną.
...nie wiedziałam co odpowiedzieć,w koncu się zgodziłam,a od tej pory mam takiego doła,że masakra bo czuję,że się dusze
fajnie się czułam w wolnym związku,teraz nie jestem pewna czy coś z tego będzie
taka była moja ostatnia randka
cóż- sama nie wiesz czego chcesz, mogłaś się nie godzić
Moja.. cudowna była.. pod każdym względem.. Miś mnie odebrał z dworca. Na drugi dzień kino, likierek.. i kupił mi moje ulubione słodkości.. Cały weeked czułam się jak księżniczka
Wzrost: 163
Włosy: brązowe
Stan: panna
Nastrój:
Wysłany: 2009-02-04, 09:45
Mirabelka__22 napisał/a:
Moja.. cudowna była.. pod każdym względem.. Miś mnie odebrał z dworca. Na drugi dzień kino, likierek.. i kupił mi moje ulubione słodkości.. Cały weeked czułam się jak księżniczka
ale słodko:) moja ostatnia randka? siedzielismy u mnie w pokoju i pilismy cole:P
_________________ To dlatego, że kiedyś ludzie nie wiedzieli co to internet, telewizja, radio...
I wiesz... Oni wtedy mieli więcej czasu na miłość.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 662 dni temu Posty: 2569 Skąd: cK
Profil: Wzrost: 165
Włosy: brunetka
Wysłany: 2009-02-05, 19:26
Roxi napisał/a:
cóż- sama nie wiesz czego chcesz, mogłaś się nie godzić
dobrze wiem czego chce,musze się z tym tylko oswoić
kolejna randka będzie boska,juz ja sie o to postaram a potem z satysfakcja ja opiszę
_________________ Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 662 dni temu Posty: 2569 Skąd: cK
Profil: Wzrost: 165
Włosy: brunetka
Wysłany: 2009-02-09, 21:26
moja wczorajsza randka przebiegła następująco: napasłam Miska frytkami a potem pocinaliśmy w FIFE na kompie
_________________ Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!
Moja randka z J byla .. no wlasnie, klocimy sie troszke ostatnio ale mimo lez na ostatniej randce pogodzilismy sie, wyjasnili wszystko, i bylo duzoooo czulosci
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 804 dni temu Posty: 56
Profil: Włosy: blond
Wysłany: 2009-03-01, 14:18
moja ostatnia randka z poznanym w klubie chłopakiem,bardzo fajnym zresztą przebiegła tak sobie...znaczy bez fajerwerków nie iskrzyło i tyle!jako kolega spoko ale cóż nic miedzy nami wiecej nie bedzie to pewne
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 624 dni temu Posty: 5296 Skąd: ...
Profil: Imię: Justyna
Wysłany: 2010-02-12, 13:06
no więc, moja ostatnia randka była bardzo fajna
w sumie to nie ma co opowiadać
byłam w domu u ten tegesa, najadłam się pączków
oglądaliśmy film. romans sama go wybrałam ale nie opowiem wam bo nie wiem o czym był zaproponował mi żebym została na noc ale.. stwierdziłam ze nie wypada
było słodko on jest taki kochany i zabawny
tyle
_________________ Jest taka miłość, która nie umiera, choć zakochani od siebie odejdą...
Informacje: Dołączyła 315 dni temu Posty: 1274 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2010-02-12, 18:57
moja ostatnia randka z K baardzo fajna
nie dosc ze niespodzianka sie udala to jeszcze milo spedzilismy czas.
ogladnelismy sobie film, w miedzyczasie pomagalam mu obierac pieczarki,
zrobilam sobie u niego zielona herbatke. na koniec pomoglam mu rozwiesic pranie
no i odwiozl mnie do domku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum