Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 362 dni temu Posty: 198 Skąd: Krakow
Profil: Imię: Agnieszka
Wzrost: 158
Stan: panna
Partner: Rico
Wysłany: 2007-11-05, 17:08
Jak jestem zla: Rico!, jak jest wszystko dobrze to Skarbie i kchanie, tak normalnie, ale cudnie brzmi jak moj niemiec do mnie mowi skarbie i kochanie Poza tym to po niemeicku : Schatz, On: engelschen, meine Süße, meine kleine itp.
[ Dodano: 2007-11-05, 17:08 ]
ah a podczas seksu uwielbia mowic : baby (?) nie wiem czy tak sie pisze
chyba kazdy ma jakies zdrobnienia,ja nieszczegolnie lubie misie i kotki - bo sa takie oklepane
miałam juz i kotka, i skarbka i misia i tygrska...i bardziej osobliwe nazwy ale obecnie zwracam sie po imieniu,ew.go zdrabniam
_________________ „Tyle o sobie wiemy, na ile nas sprawdzono”
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 326 dni temu Posty: 2458
Profil: Imię: K.
Wzrost: średni
Włosy: brunetka
Stan: wolna
Wysłany: 2007-11-16, 20:55
ja do niego - Misiu , Kochanie , Sloneczko, Robaczku, Babe, Michaś, Miszku,
on do mnie - Kochanie, Myszko, Myszo, Kwiatuszku, Slodki Kociaczku, Dziubku,
_________________ ...See the truth behind your lies...
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 330 dni temu Posty: 1803 Skąd: zielona góra
Profil: Imię: sylwia
Stan: szczęśliwie zaręczona
Partner: R.
Wysłany: 2007-11-17, 09:46
on jest dla mnie miniu a ja dla niego tuptuś, choć czasem trafia się coś standardowego . jednak w miejscach publicznych takich jak np. sklep czy urząd wole mówić po imieniu
_________________ Gdy upadnę, wstanę dzielnie,
by przekazać to, co cenne
Widzieć to, co niewidzialne,
dotknąć to co nietykalne.
Informacje: Dołączyła 494 dni temu Posty: 6461 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-10, 08:49
do niego : Adaś, Adam, Orson, Orsi, patafianie ty...., nie przepadam za zdrobnieniami typu żarcie( pączusiu, itp) ani zwierzaki ( rybka, misio...)
jak mnie wnerwi albo zirytuje nazywam go tylko mężczyzną z należytą dla mnie kobiety wyższością w głosie
on do mnie : Moni, Madae, Monia, kochanie, skarbie, o wielka wychlaran ( jak chce sie podlizac albo z sarkazmem jak dopiec )
pewnie jeszcze cos by sie znalazło ale tak na szybko to nie moge sobie przypomniec
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 363 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2007-12-12, 08:46
rety kabarety! ja nie lubię zdrobnień i takich różnych określeń typu: niunia, myszka, króliczek, dziubek itp. Na szczęście nikt tak do mnie nigdy nie mówił.
Choć kiedyś na początku dla kogoś byłam króliczkiem a potem już tylko "ej"
Jeden chłopak nazywał wszystkie kobiety jaszczurkami ale jak zaczęłam na niego mówić "gadzie" to przestał
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 299 dni temu Posty: 82
Profil: Stan: zaręczona
Wysłany: 2007-12-14, 10:20
Mój jest poprostu Misiek, czasem wielka głowa, kochanie, albo tłuścioch, choć tłusty nie jest
Ja z kolei Dziubek, skarb, maleńka, czasem ryba. Rzadko mówi do mnie po imieniu, chyba, zę chce mnie sprowadzić na ziemię podczas fochów.
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 299 dni temu Posty: 82
Profil: Stan: zaręczona
Wysłany: 2007-12-15, 23:57
Dorotea wiesz on w porównaniu do mnie to cały jest wielki, a jak czasem usiąde mu na kolanach, i go gładze po głowie to taka wielka mi się wydaje , więc mówiąc to, mam faktycznie na myśli jej rozmiar, a nie ponadprzeciętny intelekt
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum