Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 71 dni temu Posty: 27 Skąd: Włocławek
Profil: Imię: Lena
Wzrost: 165 cm
Włosy: aktualnie blond :P
Partner: Bartek
Wysłany: 2008-09-27, 00:37
no więc ja mojego faceta nazywam różnie: kochanie, słoneczko, Bartoszku, a jak juz jest bardziej intymnie to tygrysku natomiast kiedy chce go na coś namówić to najczęściej zaczynam on 'kotkuuuu.....' i maślanych oczu
on najczęściej mówi do mnie leoszku, ale zdarza się też kotku, skarbie, kochanie, no chyba że np jest zły to wtedy jest po prostu Lena , ale to rzadko
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 66 dni temu Posty: 3 Skąd: Rybnik/Gliwice
Profil: Imię: Kamila
Wysłany: 2008-09-29, 22:51
hmm.. przeważnie jest to słonko.. kochanie itp..
Jednak to nasze ulubione to Mój ty Parchatku :D ( no wiecie za dużo Shreka )
Jednakże częściej rozumiemy się bez słów.. wystarczy mimika twarzy, oczka i odpowiednie spojrzenie które mówi wszystko..
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 244 dni temu Posty: 6404 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Nastrój:
Wysłany: 2008-09-29, 22:55
ostatnio mowie do tomka "Tomaszu" a ze dzisiaj mialam egzamin z historii filozofii i dostalam pytanie *kim jest Tomasz z Akwinu?* to teraz tak do niego mowie "tomaszu z akwinu"
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 244 dni temu Posty: 6404 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-01, 07:02
jak go budze to mowie do niego koteczku spioszeczku i zawsze sie obudzi
a tak normalnie to kochanie a jak do niego nie dociera to kolejno najpierw tomus pozniej, jak jestem zla ze nie odpowiada Tomek i na koncu Tomasz no!!
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Ja na niego mówie najczesciej po imieniu , zdarza sie misio, kotek, łobuz, skarb.
On do mnie najczesciej : Asiunia , skarb, myszka.
Mówimy do siebie tez per "dupeczka" , "szkodnik"
Rozbraja mnie jak sie pokłócimy , albo czyms tam mi podpadnie i pisze mi "dalej jestes zła na swojego kochanego tomaszka?" , "zadzwonisz do swojego Tomcia slodkiego?
No u nas to przewaznie Kochanie Sloneczko itp
Po imieniu mowi do mnie tak zadko ze az to mile jak powie Weronika... hehe ale takie nieswoje:p bo ogolnie Weronika to nie fajne imie:/
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 521 dni temu Posty: 609 Skąd: to pytanie?
Profil: Imię: Anna
Wzrost: 170
Włosy: czarny
Wysłany: 2008-10-09, 17:01
Mowie do niego, Gamoniu, lub Kochanie , po prostu.
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-09, 17:33
ostatnio mam określenie nowe "meńscizna" inna forma mężczyzna - tak jakoś chciałam go namówić do sprzątania "ze taki prawdziwy meńścizna mi jest potrzebny bo sama nie dam rady i tak mu zostalo:-)
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 58 dni temu Posty: 1120 Skąd: Tu i ówdzie :)
Profil: Wzrost: 165
Włosy: brunetka
Stan: panna
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-11, 16:54
mojego eks nazywałam Słonkiem...teraz najchętniej nazywam go skur...synem!!!
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! <Yo> ;p
_________________ "TERAZ CIESZY SIE, ZE WSZYSTKO CZEGO MIALA MNIEJ NIE JEST POTRZEBNE JEJ!
TERAZ CIESZY SIE ZE, WSZYSTKO CZEGO BALA SIE DALEKO OD NIEJ JEST!
SPIJ SPOKOJNIE PIEKNA"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum