No u nas to jest bardzo różnie
Najczęściej on mówi do mnie: Dziubku, Mordek, Robal
A ja do niego: Miśku, Kochanie, Słońce, Ślimaczku, Przystojniaczku
Ale czasami jak mamy tzw głupawke to On uczy mnie brzydkich słów
Wtedy ja do niego mówie: Ch**, Kuta** itp
A on do mnie podobne tylko o narzadach kobiecych
mozna by pomyslec ze to chore ale czasami mamy przy tym ubaw po pachy zwłaszcza, że ja nie potrafie przeklinać i takie słowa przychodzą i z trudem i pewnym zawstydzeniem
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 78 dni temu Posty: 1008 Skąd: centrum
Profil: Wzrost: 173
Włosy: brąz
Stan: panna
Partner: mr. D.
Nastrój:
Wysłany: 2008-09-23, 13:25
hihi;) fajny temat:) ja swojego najczęściej nazywam "Pimpku"- kurde powiem Wam szczerze że sama nie wiem skąd mi się to wzięło lubię też do niego powiedzieć coś bardziej tradycyjnego w stylu:kochanie" lub "misiu", aha a kiedyś to mówiłam don niecho "chrum chrum" (to oznaczało taka miłość) ale zrezygnowałąm z tej formy wyznań hihihi
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 244 dni temu Posty: 3084 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Mila
Partner: L.
Wysłany: 2008-09-23, 15:15
A ja Wam powiem tak...
Nie lubię tych wszystkich: żabko, kotku, myszko, sryszko, kochanie, ble, ble, ble....
Mam imię i chcę, żeby mówiono mi po imieniu...
I tak do siebie mówimy
Wyjątek jest podczas np sprzeczki...
Kiedy L mówi do mnie "kobieto" to wiem, że przegięłam...
I on wie, że jestem na granicy wytrzymałości, jeśli powiem do niego "człowieku"
_________________ Kryzys wartości, bankructwo idei - czyli ogólnie do dupy jest...
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 78 dni temu Posty: 937 Skąd: Okup City xD
Profil: Imię: Justyna
Wzrost: 180cm
Włosy: brąz
Partner: Michał
Nastrój:
Wysłany: 2008-09-23, 15:24
Ja mojego nazywam Żabkiem <bo ma bokserki w żabki >, Misiem, Panem Bzykaczem, Bzykiem, Robaczkiem, Aniołkiem, Słońcem, Skarbem, czy też po prostu Kochaniem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum