Informacje: Dołączyła 70 dni temu Posty: 1463 Skąd: Gostyń
Profil: Imię: Klaudia
Stan: panna
Wysłany: 2008-07-29, 22:59
U nas na początku znajomości ja byłam "Androidem", a on był "Mutantem". Android przeszedł w droida, potem a droidka, drusia i się wypaliło. Był klajć, a teraz mówi na mnie sur (od nazwiska, tylko bez jednej literki). U niego z kolei z mutanta przeszło na mucia, a potem na mućka i tak zostało Ja Sur, on Muciek, przy czym używa się też kochanie lub skarbie.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 63 dni temu Posty: 15
Profil: Imię: Nikola
Wzrost: 169
Włosy: ciemny brąz
Partner: Michał
Wysłany: 2008-08-07, 13:55
Ja mam taki dziwny zwyczaj...bo praktycznie nigdy nie mowie do mojego faceta po imieniu. Zazwyczaj "misiu", "kochanie" a najczesciej uzywam jego ksywki. Jakos tak mi lepiej. Jednak gdy spotykamy sie z jego rodzicami to tak mi dziwnie wymawia sie jego imie On natomiast standardowo "kochanie" alko "Niko"
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 76 dni temu Posty: 82 Skąd: stamtąd
Profil:
Wysłany: 2008-08-07, 20:55
ćmo hehe dobre
mój mówi do mnie "piękna", "futrzaku", ostatnio"włochaczu", "potforze",
a ja do niego "siłaczu", "marudo",
co jakiś czas mówimy do siebie 'kochanie' co jakiś czas bo zwykle wolimy trochę złośliwie
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-08-08, 20:10
krowka17 napisał/a:
,mezu,
trochę taki oryginalne jak jeszce nawet sie nie zaręczyliście
wiecie co ja ostatnio w każdej wiadomości to T. wymyślam mu inne przezwisko i już był nawet robaczkiem świętojański, konikiem, delfinkiem i o dziwo on to lubi bo mówi że to słodkie
Informacje: Dołączyła 112 dni temu Posty: 271 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Kasia
Włosy: brąz
Partner: Łukasz
Wysłany: 2008-08-10, 16:56
U mnie to tak standardowo... Ja mówię: Skarbie, Kochanie, Najdroższy, Słońce i często zdrabniam jego imię, zaś on najczęściej mówi: Ślicznotka, Piękna, Słoneczko, Aniołeczek i ostatnio Myszkę usłyszałam
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-08-10, 18:47
kayen, ja tez tego nie lubie i nigdy nie nazwalam Tomka mezem a on mnie zona dla mnie takie slowa cos znacza nie lubie na sile robic z niego mojego meza
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum