Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 91 dni temu Posty: 93 Skąd: Anglia
Profil: Imię: Aśka
Wzrost: średni
Włosy: ciemny brąz
Stan: męzatka
Partner: Artur :)
Wysłany: 2008-07-08, 11:41
widzę że dominują te słodsze i zdrobniałe, mój mąż mnie nazywa Mysza a nie Myszką:P
ale w jego wykonaniu to też słodka, byłam jeszcze Mrówą
ja go nazywam Czupurkiem chyba że mnie wkurzy to Buraki lecą
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-07-21, 12:23
nam sie zdarza używać określeń no takich spontanicznych np. kroję marchwiankę i mówię marcheweczko podaj mi.... ale mamy takie jedno utarte kiedyś leżałam z Tomkie w łóżko i mówię do niego "kocham cię mój panie misiu" a ona mi na to "ja też cię moja ty misicio" (próbował odmienić wyraz miś do rodzaju żeńskiego ) i tak nam już zostało że on jest miś a ja misia
prócz tego jestem surykatką nie wiem skąd to sie bierze ale każdy facet mówi na mnie surykatka ........ czy taj jestem podobna ? nie wiem
Moj do mnie mowi: przewaznie myszko jak cos chce to mysza, skarbuszku jak mnie przytula, jak strzele focha i sie niechce odezwac to mowi do mnie kotku tak dlugo, az zmiekne i sie odezwe , nawet jak sie poklocimy to do mnie mowi mysza. W towarzystwie tez mowi do mnie mysza to mysza tamto troche mnie to denerwuje, ale on jakos tak mnie kocha, ze niechce tego zmieniac tak powiedzial .
Ja do niego: przewaznie misiu, bo tak go nazywaja w rodzinie od imienia Michal, albo kotku a bardzo czesto tez miniu, miniuleczku , kochanie, zadko slonce, slodziuszku.
Mysle, ze lepiej sie zwracac slodkimi ksywkami, bo wtedy czujemy sie kochani i czujemy szacunek, ale kazdy mowi jak lubi. Ja osobiscie uwielbiam czule slowa, bo wogole uwielbiam czulych facetow i nie moglabym miec innego np. jakiegos gruboskornego.
Pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum