ja wam powiem ze mój sobei radzi w domu, i to nawet dobrze, nie moge na niego narzekać
to masz fajnie mój T tez nie jest najgorszy ale denerwuje mnie to że wszytko musi być uzasadnione bo inaczej nie zapamięta np. po co solimy wodę na ziemniaki bo ziemniaki będą nie dobre i będą smakować jak trawa....
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 848 dni temu Posty: 9639 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Nastrój:
Wysłany: 2008-08-01, 23:48
fajna babka napisał/a:
po co solimy wodę na ziemniaki bo ziemniaki będą nie dobre i będą smakować jak trawa....
no dobra wkleje wam ale naprawde sadze ze to takie troche naciagane
1. CO ILE NALEZY WYNIESC SMIECI I DLACZEGO.
Odp 1.
Śmieci- zanim sie kosz przepelni, bo potem trudno worek skrecic i beda sie z worka wysypywac xDDD
Odp 2.
smieci wynosze zawsze wieczorem zeby nie je*alo w chacie .. w sumie chyba tak sie wynosi ..
Odp 3.
- wyniesc wtedy kiedy smiedzi lub jak sa pelne ale jak jest duzo zarcia to nie czerkac az bedzie pelno bo legnie wszlekiego rodzaju robactwo muszki octowe i takie tam do tego je*ie w chacie
1 raz na 2 dni zalezy ile osob w domu, jak duzo to cidziennie i myc kosz po smieciach xd
Odp 4.
smieci sie wynosi zanim sie kosz przepelni lub jak smierdza badz zaczna smierdziec ale nie wiem ile razy was (smieci) wynosza ludzie z domu (kreatywnosc xDDDD)
Odp 5.
"1.smieci wyrzucamy jak rodzice sie rzucaja ze nie sa wyrzucone. A dlaczego...zeby nam czasem kabla od komputera nie zabrali lol xD Kiedys juz tak mialem ^^
2. DLACZEGO NIE MOZNA OTWIERAC PUSZEK ZWYKLYM NOZEM.
Odp1.
Prawdziwi kozacy otwierają puszki zębami, nóż jest dla lalusiów, o otwieraczach do puszek nie wspomne
Sam doszedłem do takiej wprawy, że otwieram w/w puszki z bani.
Odp 2.
nozem nie mozna bo albo rozetniesz pusze i **ujowo pozniej sie ja otwiera albo zlamiesz noz, stepic to raczej nie stepisz xd ale mozna objechac na okolo nozem ja ostry jest tez sie otworzy ale lepiej ine probowac bo jak cienki to strzeli jeszcze czy cos i bedzie bubu XD
Odp 3.
stepneinie i zlamanie noza + pusza ma w sobie otwieracz taki wypeirdulek (nie wiem ajk to nazwac) wiec na **uj sie trudzic nozem i robic dziury
Odp 4.
2.Puszek nie mozna otwierac nozem bo sie stepi (dlatego np sa pilki do metalu i do drewna) a takze moze dojsc do zlamania noza którego tak nasza mama kochala co moze spowodowac wielka zalobe w domu i chodzenie na czarno co w lecie przy na*ierdalajacym sloncu nie jest polecane. bruce_h4h"
Ogolnie powiem tylko ze chlopcy staraja sie byc FAJNI, ale żalowo im to wyszlo tym razem
Ostatnio zmieniony przez Olciiia 2008-08-02, 00:01, w całości zmieniany 1 raz
Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 848 dni temu Posty: 4550 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-08-01, 23:53
Dlaczego?
Uśmiałam się...faceci są tacy przewidywalni...
_________________ ...A że mnie Pan Bóg stworzył, a Szatan opętał...
będę na wieki i grzeszna, i święta...
i zdradliwa i wierna...
i dobra i zła...
początek i koniec...
Informacje: Wiek: 27 Dołączył: 1342 dni temu Posty: 473
Profil:
Wysłany: 2008-08-02, 01:12
Cytat:
Śmieci- zanim sie kosz przepelni, bo potem trudno worek skrecic i beda sie z worka wysypywac xDDD
O tez to praktykuje.. tyle ze ja wynosze je hmm.. otwieram drzwi od mieszkania i klade na klatce schodowej Tam poleza z 2-3 dni i jak zacznie ostro walic lub bedzie jakas wielka plama pod workiem wtedy przy okazji wyniose je na dol
_________________ Jeśli chciałabyś być niegrzeczna
To przestań gadać i bądź, bo nie przeszkadza mi on,
Jeśli chciałabyś być niegrzeczna
Masz jedną noc a z nim buduj związek, garaż i dom,
A jeśli chciałabyś być niegrzeczna
Poprowadź teraz między uda swoją dłonią moją dłoń..
Nastrój:
Wysłany: 2008-08-02, 01:15
strus, to tak jak my bo mamy daleko do smietnika a jak wracamy z zakupami do domu i zblizamy sie do naszych drzwi to Tomek mowi "Zrob wdech az nie wejdziemy" - bo to jego obowiazek wynosic
takze moze dojsc do zlamania noza którego tak nasza mama kochala co moze spowodowac wielka zalobe w domu i chodzenie na czarno co w lecie przy na*ierdalajacym sloncu nie jest polecane.
troskliiwi o mame kochani synowie
Olciiia napisał/a:
bo mamy daleko do smietnika a jak wracamy z zakupami do domu i zblizamy sie do naszych drzwi to Tomek mowi "Zrob wdech az nie wejdziemy" - bo to jego obowiazek wynosic
świetne u mnie tomek pali wiec mu smieci daję do wyrzucenia i każe sie isc przewietrzyć ... gorzej jak pada bo sie buntuje ale jeszcze nad tym poracuję .....
Nastrój:
Wysłany: 2008-08-03, 19:51
fajna babka napisał/a:
jeszcze nad tym poracuję .....
ja tez pracuje nad Tomkiem ale to akurat nie jest takie proste aktualnie jeden worek stoi za drzwiami.... i co chwile mowi ze zaraz pojdzie....
a ja sie nie ugne ja mam swoje obowiazki
Informacje: Dołączyła 332 dni temu Posty: 53 Skąd: Lubuskie
Profil: Wzrost: 160 w kapeluszu :P
Włosy: Blond
Stan: W stałym związku
Partner: Najkochańszy na świecie:)
Nastrój:
Wysłany: 2009-09-03, 10:30
Ale panowie mają fantazję hihih...ja mam w domu takiego jednego co jak wchodzi do kuchni to jak słoń w składzie porcelany, aż strach. Pozatym potrafi bez pytania znaleźć cukier i herbatę
Nie radzą sobie w ogóle. Oni są jak urwani z choinki i chcą, żeby wszytsko za nich robić... Ale i tak ich kochamy bo świat bez nich byłby bezwartościowa pustynią:-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum