Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 462 dni temu Posty: 4055 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-07-05, 09:28
Ja miałam przerwę roczną ale w międzyczasie ktoś tam się przewinął. Teraz wiem, że warto było czekać ten okres, jakby trzeba było poczekałabym i dłużej.
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
moj pierwszy powazny zwiazek trwał 4 lata, pozniej się rozpadł... miałam 2 miesiace przerwy i poznałam kolejnego faceta z ktorym spedziłam 3 lata. teraz jestem sama od miesiąca , a jak to bedzie dalej to nie wiem..
_________________ Kobiety mają przynajmniej stroje, a czym swoją pustkę mogą przykryć mężczyzni...??
1 rok i 8 miesięcy. tyle minęło od czasu kiedy rozstałam się ze swoim poprzednim facetem. a zanim poznałam męża. w tym czasie były próby bycia z kimś, z jednym facetem spotykałam się ok. 2 tygodni, z innym ok 1 miesiąca. było jednorazowe randki. ale cały czas to nie było to. natomiast kiedy poznałam Miśka bardzo szybko miałam przypuszczenia, że to będzie TO i się nie pomyliłam
Jedno co mnie zaskakuje w kobietach to ich sposob patrzenia na swiat, ja dajmy na przyklad, po rozstaniu bylem sam miesiac czy dwa a moze wiecej - poprostu nie wiem. A kobieta odpowie 1rok i 8 miesiecy albo 2 miesiace. Jak tu zapamietac takie rzeczy ;]
_________________ Twoje nieoficjalne miejsce w sieci, darmowe aliasy : Nieoficjalnie.pl
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 437 dni temu Posty: 145
Profil: Imię: Aga
Wzrost: 165
Włosy: braz
Stan: mężatka
Wysłany: 2007-07-07, 09:15
miałam dwoch powaznych chlopakow, z jednym bylam ponad rok-przerwa ok.12miesiecy, potem mialam dwoch takich przelotnych bylam z kazdym z nich kolo 1-2 mesiecy i zaraz po mialam terazniejszego mojego meza. zamotałam ale miedzy pierwszym a drugim powaznym zwiazkiem musiel minac ponad rok
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 651 dni temu Posty: 2961 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-07-13, 19:48
ja miałam w sumie tylko dwa takie poważne związki. I przerwa między nimi wynosiła jakieś pół roku, ale w międzyczasie była jeszcze taka przelotna znajomość
edric napisał/a:
Jedno co mnie zaskakuje w kobietach to ich sposob patrzenia na swiat(...)Jak tu zapamietac takie rzeczy ;]
Profil: Imię: Sara
Wzrost: 164
Włosy: Brąz
Stan: Zajęta :)
Partner: Marcin
Wysłany: 2007-09-27, 23:46
Mój 20-miesięczny, luźny związek, zakończył się na 7 miesięcy przed tym, zanim poznałam mojego M. Chociaż prawdę powiedziawszy, to jest mój pierwszy, poważny związek...
u mnie tak zazwyczaj od miesiąca do góra 2.... to zależy jak bardzo bolalo mnie rozstanie i czy wogóle to przeżywałam...
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Ja, zanim poznałam K., byłam sama około półtora roku. Ale akurat w tym czasie miałam mnóstwo zajęć, więc nie brakowało mi faceta. W międzyczasie przewinęło się dwóch, którym dałam kosza Widać, czekałam na tego odpowiedniego
Moja najdłuzsza przerwa jaka pamietam to okolo 3 miesiecy
szalona
żartuję oczywiście
ja już się tu chyba wypowiadałam... hmmm...
ja byłam rok z takim typkiem a potem p miesiącu od rozstania się zaczęłam spotykać sie z Radziem i tak do dzisiaj
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 342 dni temu Posty: 99 Skąd: Opolskie
Profil: Imię: Sandra
Wzrost: 170
Włosy: kasztanowe
Stan: zajęta lecz nie mężatka(naszczęście);-)
Partner: Marcin (skarbuś :-))
Wysłany: 2007-10-09, 21:10
ja po 2,5rocznym meczocym zwiazku zrobilam sobie przerwe na prawie 2lata!!! i mimo tego,ze brakowalo mi meskich ramion i jak to moja mama sie smieje,ze nie potrafie byc sama...bo zmienialam chlopakow jak rekawiczki...to dobrze mi tak bylo...na wolnosci. No ale poznalam mojego Marcinka i wpadlam...po 2 miesiacach zamieszkalismy juz ze soba.
To byla taka moja najdluzsza przerwa...chociaz mialam po drodze rozne perypetie,ale nie zwiazalam sie z nikim. A taka poza tym...to wczesniej najdluzej bylam sama tak do miesiaca...moze nawet nie...ale to takie szczeniackie bylo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum