Rejestracja Zaloguj  

Chat [4] Uzaleznione Rangi Mapa                   Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
Jak długo byłyście same??

Ile czasu byłyście same międzyz związkami??
1 tygodnia do 2 miesięcy
30%
 30%  [ 13 ]
od 3 miesięcy do 6 miesięcy
16%
 16%  [ 7 ]
około roku
11%
 11%  [ 5 ]
dłużej
40%
 40%  [ 17 ]
Głosowań: 42
Wszystkich Głosów: 42

Autor Wiadomość
Kociak 

Informacje:
Dołączyła 686 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-10-09, 21:21   

ciężko to określić, bo ja długo nie miałam faceta, później zaczęły się pierwsze miłostki, które trwały po 2-3 tygodnie... po moim takim pierwszym w miarę "poważnym" chłopaku miałam dość sporo przerwy - ale cały czas wtedy spotykałam się z jakimiś facetami, z którymi jednak związków nie tworzyłam, a później pojawił się na kolejne 3 tyg po prawie roku czasu, po zerwaniu z nim po 10 dniach miałam nowego :D i po tym właśnie ( z nim byłam rok) zaraz po zerwaniu wdałam się w romans z chłopakiem z NY, który miał przetrwać do następnego "widzenia" ale nie przetrwał bo pojawił się Piotrek ;) więc nie licząc tego romansu to przerwa trwałą 5 miesięcy.

REKLAMA

Nymphadora 

Informacje:
Dołączyła 434 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-10-10, 23:14   

Ja nie biorę udziału w ankiecie, jako że cały czas jestem ze swoim pierwszym ;-)

sezamek 

Informacje:
Dołączyła 387 dni temu

Profil:
Imię: Madzia
Wysłany: 2007-10-15, 00:28   

kilka dni po 2 rocznicy zostawil mnie mój ex. i tak przez rok byłam sama ale ciagle spotykalam sie ze swoim ex bo nie wyobrazalam sobie juz zycia bez niego a on to skutecznie wykorzystywał, kiedy minela kolejna rocznica poszlam do mojego ex i sie zapytalam albo jestesmy ze soba albo ja chce sobie ulozyc zycie z innym czlowiekiem ktoremu na mnie bardzo zalezy. To powiedzial mi "pff ty i tak se nigdy juz nie znajdziesz nikogo i przyjdziesz tu z powrotem" na drugi dzien juz bylam umowiona z moim obecnym facetem i jestem z nim juz ponad 4 lata, nie wiem jak kiedys moglam myslec ze zostawie go dla swojego ex jezeli on tylko machnie reką, teraz sobie tego nie wyobrażam, heheh najbardziej podobała mi się mina mojego ex jak sie dowiedział że mam kogoś i przyleciał do mnie błagac mnie o powrót. :lol: oj bardzo się zdziwił. a ja nie mogłam powstrzymac się od śmiechu widzac go jak probuje wymusic placz bo wiedziałam ze w tym momencie to juz nic nie da i skonczylo sie bawienie się moją osobą oraz to że całkowicie się odkochałam 8-)

martula 

Informacje:
Dołączyła 372 dni temu

Profil:
Imię: Marta
Wysłany: 2007-10-15, 11:19   

Hmmm, ja podobnie jak Kociak, były małe miłostki, które jeszcze szybciej się kończyły, był jeden facet, z którym "wytrzymałam" ok 3miesięcy. Potem była dosyć długa przerwa(ok. roczna), poszłam na studia, poznałam nowych kolegów. Ale tych kilku także były bardziej krótkie flirty niż związki. Przed moim obecnym chłopakiem spotykałam się ok.2miesięcy z jego kolegą. Czekałam kiedy poczuje że to ten jedyny, jednak nie poczułam nic. Przed wakacjami rozstaliśmy się. Przez wakacje byłam sama, ale nieświadomie już zaczęliśmy się z moim Arkiem "przyciągać" niby gadki-szmatki i od nowego roku akademickiego doszliśmy do wniosku, że nie umiemy bez siebie żyć i tak jesteśmy razem do tej pory :mrgreen:

klaudia20 

Informacje:
Dołączyła 384 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-10-15, 11:23   

ja najdłużej sama byłam też ok roku...

a najkrócej 1 dzień:)

zerwałam z byłym, a następnego dnia byłam już z moim obecnym mężem:)

Dorotea 
Zapach lata:)

Informacje:
Dołączyła 369 dni temu

Profil:
Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2007-10-15, 12:14   

Trzy lata byłam sama ale nawet nie wiedziałam,że tyle czasu upłynęło. Dopiero moja przyjaciółka mi to uświadomiła. W tym czasie skończyłam studia, uczyłam się języka obcego, gimnastyka, pisanie. Pomagałam przyjaciołom w wychowywaniu dzieci.
To był bardzo dobry dla mnie czas.
Polecam ;-)

Jewel 
I'm In Love

Informacje:
Dołączyła 498 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-10-16, 12:37   

klaudia20 napisał/a:
ja najdłużej sama byłam też ok roku...

a najkrócej 1 dzień:)

zerwałam z byłym, a następnego dnia byłam już z moim obecnym mężem:)

Szybka jesteś ;>

natala 
Kocham mego Robaczka

Informacje:
Dołączyła 434 dni temu

Profil:
Imię: Natalia
Wzrost: 160
Włosy: ciemny blond
Stan: PANNA
Partner: :*Robert :*
Wysłany: 2007-10-16, 22:55   

U mnie roczek i moze kilka miesiecy ale tak szybko zleciało ze nawet sie nie zorjetowałam wtedy nie brakowałam mi gdyz wszystkich chłopakow traktowałam jak naprawde swietnych kolegow i nic wieszkego mi nie było potrzebne az zjawił sie taki piekny ksiaze pod ktorego wpływem zmieniło sie wszystko warto było jestesmy ze soba do tej pory <lol>

Asiulek 

Informacje:
Dołączyła 5 dni temu

Profil:
Imię: Aśka
Wzrost: 172
Stan: wolna
Wysłany: 2008-10-10, 12:49   

Najdluzej sama bylam ponad rok - dokladnie rok i 4 miesiace. Z perspektywy czasu moge powiedziec, ze to byl wyjątkowy okres. Poznalam siebie na nowo, wiele rzeczy do mnie dotarło .
I kiedy myslalam , ze jeszcze dlugi czas bede sama, pojawil się facet, który oczarowal mnie w pierwszej minucie, w której go poznalam ;-)

666ilonka777 

Informacje:
Dołączyła 74 dni temu

Profil:
Imię: Ilona
Wzrost: 165
Włosy: ciemne
Partner: poszukiwania trwają
Wysłany: 2008-10-10, 12:51   

ja jestem sama od czerwca i na poczatku bylo fajnie i to nawet bardzo, nie sadzilam, ze bycie samemu moze byc tak interesujace i pelne wrazen, ale juz mi sie to nie podoba, wiem, ze nie jestem stworzona do bycia samotna :-/

nie(d)oceniona 

Informacje:
Dołączyła 60 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-10-10, 13:38   

ja jestem sama już ponad 3 lata ... póki co dobrze mi z tym ... po ostatnim związku mam paskudne wspomnienia i nie wiem czy już mam tyle odwagi żeby komuśznowu zaufac i sie związać... z drugiej strony w moim zyciu pojawił się M. i myślę że gdyby on na prawde chciał - potrafiłabym (przy jego pomocy) znów zaufać facetowi

Kita 
Przeszczęśliwa:)

Informacje:
Dołączyła 76 dni temu

Profil:
Imię: S.
Stan: zaręczona
Partner: M.

Wysłany: 2008-10-10, 20:43   

No ja bardzo dlugo bylam sama, bo prawie 4 lata. na poczatku bylo mi bardzo dobrze z tym, czulam sie wolna, nie brakowalo mi drugiej osoby, ale z czasem zaczelo mnie to meczyc, smutno mi sie robilo ja widzialam dookola szczesliwe pary patrzace sobie czule w oczy i obejmujace sie, trzymajace sie za rece itp. Chialam sie do kogos przytulic, uslyszec czule slowo, po prostu byc kochana. Nawet juz myslaam, ze nikogo nie znajde, takiego na cale zycie. Ale pojawil sie M., no i te 4 lata poszly w niepamiec ;-)

"Miłość ogarnia całe życie kobiety, jest jej więzieniem i jej niebem"

Alisekai 
SpaghettiHolic

Informacje:
Dołączyła 26 dni temu

Profil:
Imię: Justyna
Wzrost: 180cm
Włosy: brąz
Partner: Michał

Wysłany: 2008-10-10, 20:49   

Różnie bywało. Ostatnia przerwa wyniosła miesiąc, a poprzednie... Hm... kilkuletnie przerwy.

magdaaaaa 

Informacje:
Dołączyła 42 dni temu

Profil:
Imię: magda
Wzrost: 158
Włosy: brązowe
Stan: panna
Wysłany: 2008-10-10, 20:51   

kilka lat

kjujiczek 
Zboczuszek

Informacje:
Dołączyła 23 dni temu

Profil:
Imię: Kasia
Wzrost: 167 cm
Włosy: Brąz w porywach do rudego;)
Stan: narzeczona;-)
Partner: Krzyś
Wysłany: 2008-10-10, 21:03   

Jako,że mój narzeczony jest moim pierwszym chłopakiem, nie licząc dwudniowego "związku" w podstawówce :lol: , wiele lat byłam sama, w tym czasie dwa razy zakochana, ale bez wzajemności:/

Odpowiedz do tematu