Jak juz pisalam,jesli porusze ten temat to sie denerwuje i pyta czy to jest najwazniejsze dla mnie to jest smieszne,aby facet tak odpowiadal.Rozmowa zawsze konczy sie klotnia,bo twierdzi,ze jestem maniaczka.
Informacje: Dołączyła 551 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-08-01, 12:56
smerfertkahh napisał/a:
Jak juz pisalam,jesli porusze ten temat to sie denerwuje i pyta czy to jest najwazniejsze dla mnie to jest smieszne,aby facet tak odpowiadal.Rozmowa zawsze konczy sie klotnia,bo twierdzi,ze jestem maniaczka.
u mnie jest na odwrót mąż by chciał częściej a mi się nie zawsze chce smerfetkahh może zamienimy się mężami, hihi
wlasnie smialam sie z moja siostra,ze moze jakas zamiana,Jednak ja juz nie oczekuje,aby sie kochal ze mna codziennie(ale nie byloby zle )tylko chociaz 3 razy w tygodniu albo jak????ah juz mam takie glupie mysli....hmmm to mi powinno sie nie chciec z takim brzuchem
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 738 dni temu Posty: 2960 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-08-01, 14:52
smerfertkahh napisał/a:
to mi powinno sie nie chciec z takim brzuchem
podobno właśnie kobieta w ciąży to chodząca nimfomanka hmmm... a męża Twojego nie potrafię zrozumieć. Tym bardziej, że jak piszesz, przytula Cię, całuje, więc to nie tak, że w ogóle nie ma na Ciebie ochoty. A czy on teraz może pracuje więcej niż zazwyczaj? Może się stresuje przyszła rolą ojca?
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 499 dni temu Posty: 12 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Iza
Włosy: blond
Stan: zakochana:)!!!!!!!!!!!!
Partner: Przemuś
Wysłany: 2007-08-01, 21:38
ojoj i już na samą myśl mam dreszcze hehe
Ja ze swoim Skarbem kochamy sie jak szaleni ale z tego co słyszałam to po jakimś czasie fascynacja sobą słabnie:(.My mamy malutki staż bo dopiero 9 m-cy i jak narazie nasze pożądanie jest wciąż tak wielkie jak na początku więc może zależy to od doboru partnerów.
To z nim przeżywam orgazm za orgazmem i mam nadzieję że tak już pozostanie bezwzględu na to jak dojrzały będzie stawał się nasz związek.
fajnie masz My tez znamy sie niedlugo,ale przed moim mezem bylam z chlopakiem 4 lata i do konca sex byl wspanialy nie gasl,wrecz sie nasilal.Sama nie wiem czemu tak jest.Dzis znowu poruszylam ten temat,ale on mnie wogole nie slucha
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 499 dni temu Posty: 12 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Iza
Włosy: blond
Stan: zakochana:)!!!!!!!!!!!!
Partner: Przemuś
Wysłany: 2007-08-01, 22:48
szczerze mówiąc to sama nie wiem dlaczego Twój mąż nie reaguje na Twoje sygnały, które jak przypuszczam są tość wyraźne.Podobno to mężczyźni zawsze narzekają na niedostateczna ilość seksu, a z tego co zauważyłąm to i oni potrafią być tak cholernie wstrzemięźliwi
Smerfetkahhh tak sobie myślę,że może to przez ciążę, może boi się że coś się stanie dzidziusiowi
Trzymam za Ciebie kciuki i uwierz mi potrafię Ciebie zrozumieć. Byłam kiedyś w podobnej sytuacji z byłym chłopakiem <paradoksalnie nie chciał się często kochać bo bał się że ja się do tego zmuszam bo przecież kobieta nie może mieć takiej ochoty!>ŚMIECH NA SALI
Niunia trzymam kciuki za Ciebie
a gdyby tak....seksowna bielizna...świeczki...kolacja-niespodzianka?
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 738 dni temu Posty: 2960 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-08-02, 11:34
smerfertkahh, może faktycznie to z powodu ciąży... boi się, żeby dzidzi nic nie zrobić...może boi się też tego, że Twoje ciało się zmienia, nie może do tego przywyknąć, sama już nie wiem
smerfertkahh dziwne podejście tego Twojego męża gdyby w ogóle Cię nie zaczepiał, nie przytulał, to miałabym złe myśli. no ale skoro to robi, tzn., że potrzebuje bliskości z Tobą, kontaktu fizycznego, ale czemu seksu niet że ciąża mi to się wydaje, że ciąża wzmaga apetyt na seks, że kobieta wydziela wtedy takie cuś, co działa na faceta strasznie mocno. może rzeczywiście jest przepracowany bo jesli nie, to ja nie wiem
u nas przerwa spowodowana rozstaniem zaostrzyła apetyt na seks mam nadzieję, że nawet teraz przy remoncie częstotliwość będzie w normie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum