Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 177 dni temu Posty: 534 Skąd: Dublin
Profil: Imię: Agatka
Włosy: czane/czerwone:)
Stan: panna
Partner: Jacek
Wysłany: 2008-07-26, 03:29
sweet Shanti napisał/a:
nie załamała bym sie gdyby sie okazało ze moj facet nie moze
tak gadasz bo moze... tez tak myslalam.. kiedys jak sie nie przespalam z chlopakiem 3 razy w tygodniu MINIMUM to byla tak zla ze bym wszystkich pozabijala... teraz mam celibat na 3 miesiace czasem.... bo moj facet ponoc nie potrzebuje a ja wierna wiec sie mecze... i to naprawde sie mecze...
_________________ Your higher power may be God or Jesus Christ
It doesn't really matter much to me
Without each others help there ain't no hope for us
I'm living in a dream of fantasy...
Informacje: Dołączyła 170 dni temu Posty: 278 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Kasia
Włosy: brąz
Partner: Łukasz
Wysłany: 2008-08-04, 17:14
Nie mieszkamy razem, więc kochamy się jak często możemy
Będąc tutaj robimy to co drugi dzień, czasem rzadziej, ale tylko ze względu na brak możliwości Za to kiedy byliśmy na wakacjach to codziennie, może mieliśmy jeden dzień przerwy
Zaś najdłuższa nasza przerwa to chyba... tydzień
Włosy: blond
Stan: zaręczona
Nastrój:
Wysłany: 2008-08-05, 18:06
Różnie to bywa, na początku jak zamieszkaliśmy razem to codziennie, to było szaleństwo, bo w końcu sami każdego dnia teraz to już mniej (to już tak z wiekiem przechodzi , ale tak na poważnie, to tak ok. 3 razy w tygodniu, czasem mniej, czasem nawet więcej, to zależy od dnia, ochoty, potrzeby, no i wolnego czasu niestety.
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 78 dni temu Posty: 937 Skąd: Okup City xD
Profil: Imię: Justyna
Wzrost: 180cm
Włosy: brąz
Partner: Michał
Nastrój:
Wysłany: 2008-09-18, 10:08
No ja niestety rzadko się kocham, ale to z racji odległości, jaka nas dzieli. Widzimy się średnio 1-2 razy w miesiącu. Nieraz są to spotkania jednodniowe, nieraz dłuższe, ale zawsze jest tak intensywnie, że po tych spotkaniach jestem porządnie poobcierana Nawet lubrykanty nie pomagają Chyba trafiłam na faceta seksoholika
zalogowalam sie tu bo w zasadzie to nie wiem co robic mam faceta jestem z nim juz 3 lata i wszystko bylo ok do puki nie zamieszkalismy razem teraz po jakis 2 msc jest wogle nie obecny o seksie to moge zapomniec jak pytam o co chodzi to odpowiec brzmi nie chce mi sie nie rozumiem go nie wiem co mam myslec mam nadzieje ze mi w tym pomorzecie teraz kochamy sie raz na dwa tygodnie i to jeszcze jak sie postaram szok!!!!
ja od kiedy biorę pigułki nie mam ochoty na seks.
zanim je zaczęłam stosować to 4-5 razy w tygodniu.
natomiast teraz raz w tygodniu.
nawet w ogóle mogłabym nie współżyć.
mam zamiar dokończyć to opakowanie i je odstawić.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 74 dni temu Posty: 191 Skąd: The Ketchup city
Profil: Imię: Kasia
Wzrost: 167 cm
Włosy: Brąz w porywach do rudego;)
Stan: narzeczona;-)
Partner: Krzyś
Wysłany: 2008-09-22, 17:51
Kochamy się najczęściej jak to możliwe, a że nie mieszkamy razem to zazwyczaj dwa-trzy razy w tygodniu. Tzn tych razów jest więcej, bo rzadko na jednym poprzestajemy;) Paskudni seksoholicy:P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum