Informacje: Dołączył: 115 dni temu Posty: 110 Skąd: nieistotne
Profil:
Wysłany: 2008-04-10, 22:27
My to robimy jak tylko mamy ochote i okazje bo niestety nie mieszkamy jeszce razem, ale domyslam s ze to s zmieni jak zamieszkamy razem, narazie to takie kroliczki jestesmy;d
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 434 dni temu Posty: 4350
Profil:
Wysłany: 2008-04-11, 07:30
u nas byla przerwa chyba ze 3 tyg. nie wiem czemu...az do wczoraj tzn. w nocy "cos" mnie zbudzilo i dzisiaj rano powtorka
tego nocnego to cos nie bardzo pamietam bo zaspana bylam.
_________________ Cała w twoich rękach, dzięki Tobie wiem co w życiu ważne jest...
a u nas jakos samo z siebie to zawsze wychodzi... chyba ze jest jakas okazja to sie ubieram w jakis ponczoszki itp. robie dobra kolacyjke i wtedy to nbardziej lubie jak on na mnie patrzy tym pozerajacym wzrokiem, nie trzeba pisac co dalej...
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
hm.. u nas to roznie bywa.. sa tygodnie ze nie mozemy sie soba nasycic i kochamy sie nawewt pare razy dziennie.. sa tygodnie ze raz dziennie a sa tygodnie ze wcale... chociaz te najzadziej sie zdarzaja haha a tak powaznie to czasem poprstu jestesmy zmeczenie albo nie mamy ochoty... pozatym czasem przerwa kilku dniowa jest fajna.. bo potem seks jest super.. ale dla mnie jest wazne ze moge sie do niego przytulic.. czuc jego bliskosc.. oddech zapach.. czasem to jest dlamnie wazniejsze od seku..
Wzrost: 172
Włosy: jestem czarnulką
Stan: żona ,mama i sis :)
Partner: M...
Wysłany: 2008-04-11, 19:44
saja napisał/a:
wazne ze moge sie do niego przytulic.. czuc jego bliskosc.. oddech zapach.. czasem to jest dlamnie wazniejsze od seku..
ja również się pod tym podpisuję saja, bardzo pięknie to ujęłaś
_________________ Jestem...aniołem...? czy jestem demonem?
Bóg stworzył mnie a diabeł opentał...
Więc jaka jestem? Grzeszna czy święta?
Anioł czy demon? Piorun czy miód?
Gołąb czy żmija? Upiór...czy cód?
zdradliwa... czy wierna...? dobra, czy zła?
wiec jaka jestem?czy ktoś mnie zna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum