Informacje: Dołączyła 403 dni temu Posty: 4258 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-07-07, 20:58
wiem, wiem śmieje się tylko, że stara jestem, ale masz rację, że jak się coś poznaje to bardziej ciągnie człowieka do tego, a jak się to ma na codzień, to z czasem jest jak przyzwyczajenie
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 384 dni temu Posty: 109 Skąd: lublin
Profil: Imię: czekolada
Wzrost: 166
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2007-07-20, 11:52
my jestesmy ze4soba juz 4 lata , ale dalej mamy na siebie taka ochote jak kiedys;)a zwlaszcza teraz gdy ona ma wiecej wolnego i nie pracuje calymi dniami;)kochamy sie czasem nawet 3 razy dziennie i codziennie az juz mnie to meczy hahha
a my na odwrót, od kiedy zaczął się remont - to w ogóle w dzień po prostu nie ma czasu, a wieczorem Misiek jest taki zmęczony (ja zresztą też - tylko trochę mniej), że padamy do łóżka i po chwili śpimy. i już mi brakuje seksu
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 376 dni temu Posty: 7350 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Weronika
Wzrost: 165
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2007-07-25, 11:41
Madzia81 napisał/a:
a my na odwrót, od kiedy zaczął się remont - to w ogóle w dzień po prostu nie ma czasu, a wieczorem Misiek jest taki zmęczony (ja zresztą też - tylko trochę mniej), że padamy do łóżka i po chwili śpimy. i już mi brakuje seksu
rozumiem , że mieszkanko wasze remontujecie...
poczekaj aż to się skończy! hehe, jedno się skończy drugie się zacznie
Informacje: Dołączyła 349 dni temu Posty: 19 Skąd: koszalin
Profil: Imię: marta
Wzrost: 160
Włosy: czarne
Stan: panna na pol etatu ;)
Partner: Łukasz
Wysłany: 2007-07-29, 23:55
kazdy ma inaczej ja gdybym mogla to chyba 3 razy dziennnie bym chciala ogolnie to sexu nie lubie ale jak kocham faceta to moglabym ciagle no z malymi przerwami na odpoczynek temu baardzo nielubie okresu a jak u was wyglada to podczas tego tygodnia meczarni psychiczno-fizycznych?)
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 356 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-07-30, 00:12
A ja to sie nie wypowiadam na ten temat Bo widzielismy sie z Pawłem 4 razy w tym roku, no ale wtedy było dosyć ,,intensywnie" NO ale jeszcze trochę i ,,intensywność" wzrośnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum