Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 892 dni temu Posty: 4029 Skąd: świętokrzyskie
Profil: Imię: Madzia :)
Nastrój:
Wysłany: 2009-10-22, 14:07
U mnie jajecznice to zawsze W smazy
Ma swoj sekretny przepis i ja sie nigdy nie wtracam
Zawsze jest cebulka... duuuuzo cebulki... smieje sie ze to cebulocznica z jajkami
Kielbaska, tylko swojska z domu i jajeczka od swoich kurek
Jemy zawsze z ketchupem
Smakuje jak mi... jak nie wiem co...
Jak jem jakas inna to jakas nijaka jest
ja uwielbiam dużo składników w jajecznicy ale zazwyczaj nie mam wszystkiego w domu chociaz czasami sie zdarza dodaje duuuuuuuuuuuuużo cebuli ( uwielbiam!:P) kiełbaske szynke papryke duuuuuuuuuuuuuużo szczypiorku i ser żółty zawsze sie zastanawiałam czy pieczarki pasują do jajecznicy bo nigdy nie próbowałam ale widziałam wyzej ze niektore z was robia z pieczarkami to moze i ja sprobuje
Madzik bo własnie jak się nic nie doda do jajecznicy to jest bez smaku i wyrazu
eee tam ja tam lubie , na patelni wrzucic tylko jajka i nic wiecej < zero tłusczzu , zero dodtaków> i zrobic taka zeby nie była za sucha.
_________________ Świat cierpi na brak mężczyzn, szczególnie tych, którzy są cokolwiek warci.
— Jane Austen.
Czasami wydaje nam się, że ludzie są loteryjnymi losami: że znajdują sie obok nas, by urzeczywistnić nasze absurdalne nadzieje. Carlos Ruiz Zafon
jajecznicuję ze wszystkim, co jadalne. Ostatnio bardziej niz zwykle lubię z wędzonym łososiem, szpinakiem i prażoną cebulką (dodawaną pod koniec, aby chrupała!). smaczności!
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 583 dni temu Posty: 148 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: ;)
Stan: Panna;)
Wysłany: 2009-12-15, 11:46
Ja za bardzo nie przepadam za jajecznica.Jak juz jem to zwyczajna.Lubie tez z grzybkami takimi nazbieramymi z lasku albo z bekonem. Dla A. zazwyczaj robie zwylka albo z szyneczka.
probowałam ale jenak wole z kielbasa , ale najlepsza jest czysta , bez dodawania czegokolwiek , nawet tłuszczu.
_________________ Świat cierpi na brak mężczyzn, szczególnie tych, którzy są cokolwiek warci.
— Jane Austen.
Czasami wydaje nam się, że ludzie są loteryjnymi losami: że znajdują sie obok nas, by urzeczywistnić nasze absurdalne nadzieje. Carlos Ruiz Zafon
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 304 dni temu Posty: 2555
Profil: Imię: Justyś :)
Wzrost: całe 158 cm
Włosy: farbowany ;)
Nastrój:
Wysłany: 2009-12-15, 14:02
magdaaaaa napisał/a:
czysta , bez dodawania czegokolwiek , nawet tłuszczu.
ooo taką też lubię
a z parówką jem z racji tego, że ja wszelkich kiełbas nie cierpię ale zapewne nadają one lepszy aromat jajecznicy
nie lubię też z pomidorami, blee taka ciapa się z tego robi wtedy
nie lubię też z pomidorami, blee taka ciapa się z tego robi wtedy
o to to tez nie nie pasuje mi jajka smazone i pomidory.
ale spobuje soebie w najblizszym czasie z pieczarkami, bo akurat mam w domu , tylko nie wiem czy nie trzeba bedzie ich długo smazyc a lubie szybko robic jajecznice.
— Jane Austen.
no właśnie? a w ogóle to na patelnie wrzucić surowe
ja mysle ze je bardzo cienko pokroje i tak przesmaze , bo obgotowane moga smak stracic a raczej zostawic go w wodzie , a tak mysle ze beda miekkie a zarazem lekko twarde.
— Jane Austen.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum