co myślicie o zakupach spożywki w sieci ?
ja ostatnio będąc w potrzebie (przeziębiona, uziemiona i z zachciankami) znalazłam w sieci test delikatesów w sieci,
przeczytałam test , wiedząc że czasami takie testy nie do końca są "spontaniczne" sama poszperałam na stronach hipermaket24 itd. w efekcie wybrałam firmę która zajęła drugie miejsce w teście tu był link ,mieli niższe ceny, dowóz zakupów darmowy przy zakupach za 100 , co prawda zarzucili im w teście dostarczenie nieświeżej czekolady ale nie podali czy data na opakowaniu o tym świadczyła czy biały nalot (bo ten chyba jest naturalnym wytworem o ile dobrze się orientuję)
Czy ktoś z Was miał już do czynienia internetowym supermarketem? możecie polecić , stanowczo odradzić ??
edit by Kociak: usunęłam reklamę
Ostatnio zmieniony przez Kociak 2007-10-19, 09:31, w całości zmieniany 2 razy
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 366 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-10-18, 15:17
heheh to juz szczyt lenistwa z takiego sklepu korzystać W razie choroby lepiej poprosic przystojnego sasiada o zrobienie zakupów No jeśli sie oczywiscie nie ma kim wyręczyć bo ja mam
a na serio to myślę że jest to jakaś alternatywa np. dla osób niepełnosprawnych dla których poruszanie się jest problemem nie mówiąc np. o wyjściu z domu i przytarganiu zakupów
a mimo tego że bardzo bym chciała zeby świat był różowy wszyscy dla siebie uczynni, mili itd. to nie oszukujmy się , dla większości świat kończy się na czubku jego nosa
ja kiedyś miejscu pracy próbowałam zorganizować ludzi , myślałam że wszyscy się zachwycą moim pomysłem i tym że mogą pomóc chociażby jednej rodzinie dając od siebie w sumie niewiele ale ... włączyła się jedna koleżanka która gotowa była z czegoś zrezygnować na rzecz kogoś innego
w tym przypadku głównie chodziło o kilka złotych za które zrobiliśmy podstawowe zakupy do jedzenia i domu ewentualnie ktoś mógł przynieść jakieś ubrania , zabawki dla dzieci itp. , ale czy kasa , czy poświecenie komuś czasu chyba ciężko nam przychodzi
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 366 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-10-18, 15:54
Dorota.40 napisał/a:
a na serio to myślę że jest to jakaś alternatywa np. dla osób niepełnosprawnych dla których poruszanie się jest problemem nie mówiąc np. o wyjściu z domu i przytarganiu zakupów
W takim wypadku rzeczywiście to dobry pomysł, jakoś nie pomyślałam o tym
Cytat:
to nie oszukujmy się , dla większości świat kończy się na czubku jego nosa
to ten pęd zwany życiem w którym bierzemy udział sprawia że jesteśmy tacy jacy jesteśmy, nastawieni na osiąganie sukcesów itd.
choć nie wszyscy mają klapki na oczach na szczęście ))))))))
osobiście nie potrzebuję tego i raczej nie będę - lubimy z M. robić razem zakupy, jak jedno z nas jest chore,to zawsze to drugie może pojechać samo, są jeszcze rodzice
ale rzeczywiście w przypadku osób niepełnosprawnych czy starszych i samotnych to nie najgorszy pomysł tyle jeszcze, że osoba starsza nie zamówi sobie tych zakupów przez internet, bo z tym sobie też raczej nie poradzi
też tak miałam , zobaczyć, powąchać itd. ale spędzenie kilkudziesięciu minut przy kasie w jednej z sieci komp. sprawiło że będę coraz częściej zaglądam do delikatesów w sieci
a już na pewno skorzystam w tzw. gorącym przedświątecznym okresie
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 301 dni temu Posty: 221 Skąd: Stolyca
Profil: Imię: Kasia
Wysłany: 2007-10-25, 17:28
Nigdy nie korzystalam z netowych spożywczaków,ale wielkie halo to chyba wprost cudowna opcja .Zawsze przed świętami stoję z mamą przy kasie w kilometrowej kolejce,nie znoszę tłoku w sklepach,wszyscy potrącają się koszykami i na siebie warczą.Nie cierpię tego.
_________________ "Każdy człowiek ma pewien określony horyzont myślowy.
Kiedy ten się zwęża i staje się nieskończenie mały, zamienia się w punkt.
Wtedy człowiek mówi: "To jest mój punkt widzenia"
mam znajomego, który wszystko kupuje przez internet, do domu mu przynosza, mowił mi, ze jakby mogł to by jajka, masło i piwo tak zamawiał
Na necie, to tylko Allegro, i top ostatnio rzadko, jedzonko z netu? raczej nie bardzo
nie ejstem az tak leniwa.
_________________ Kobiety mają przynajmniej stroje, a czym swoją pustkę mogą przykryć mężczyzni...??
ja chyba będę korzystała coraz częściej
a juz na pewno dam zarobić internetowym delikatesom w okresie świątecznym
przepychanie, stanie w kolejkach i warczenie o którym mowa wyżej ,
a internetowe delikatesy oferują również jajka, piwo i masło ))
w moim pierwszym wpisie był link do testu takich supermarketów w sieci
[ Dodano: 2007-11-19, 14:45 ] reklama - rozdaje prezenty
ciekawa opcja !!!
Ostatnio zmieniony przez madzia 2008-01-11, 10:28, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum