Mój instynkt macierzyński ostatnimi czasy sięga zenitu. Wszyscy wokół albo planują dziecko, albo już są w ciąży. Jak idę ulicą to widzę tylko i wyłącznie przyszłe mamy z dużymi brzuszkami albo już te z małymi szkrabami - chyba wyż demograficzny lat 80' zaczął się rozmnażać a ja męczę mojego stękaniami jakie to słodkie itd. Bo sama bym chciała, ale wiem, że to jeszcze nie czas i pora... Ale instynkt jak najbardziej się pojawił i co ja mam z nim teraz zrobić?
Informacje: Dołączyła 85 dni temu Posty: 633 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Karolina
Wysłany: 2008-09-14, 16:39
Wiecie co, kiedy miała lat 20, to sobie myślałam nigdy dzieci bo to obowiązek itp. itd. ale teraz mając 22 lata nie wobrażam sobie życia bez dzieci. Musiało minąć 2 lata aby wreście poczuła że w przyszłoście chcę byc mama
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 561 dni temu Posty: 5414 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2008-09-15, 05:52
netka2, a jakies wstepne plany z partnerem juz sa?
Ja wczoraj na zakupach pokazalam miskowi wozek. Mowie zobacz ten jest ladny a on, ze ten drugi...pozniej zobacz jaka wanienka malutka, jaki nocnik a on na to, no niedlugo to ci naprawde bede musial dzieciaka zmajstrowac
Na razie juz go niczym nie drecze. wczoraj uzylam argumentow, zwiazanych z tym, ze jest w koncu ode mnie starszy...
Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 84 dni temu Posty: 742 Skąd: Anglia
Profil: Wzrost: 170
Włosy: ciemny blond
Stan: panna ;)
Wysłany: 2008-09-16, 02:34
Z mojej strony to będzie chamskie, prymitywne fuu i w ogóle, nie dzieci, ale sama ciąża i poród wydają mi się obrzydliwe. Jeśli miałabym się związać z mężczyzną, który chciałby dziecko oczywiście będziemy mieć, ale zaadoptujemy. Nie wiem dlaczego, ale jakoś zawsze miałam takie podejście do sprawy, znam siebie i wątpię, że to się zmieni ..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum