Wysłany: 2008-05-03, 19:42 ile mamy torebek w domu?
hej wszystkim. chciała bym Was zapytać jaką liczbę tprebek macie w swoim zaciszu domowym? przyznam że mam hopla na punkcie torebek i gdybym kupywała wszystkie które mi się podobają nie starczyło by miejsca w szafie dlatego tylko się ograniczam. mam chyba 3 lub 4. a jak jest u Was? macie jedną ulubioną torebkę, czy więcej i jakiej wielkości nosicie na co dzień?
_________________ Cierpliwość...to spokój, że przecież się stanie!
o kurczę a jak w nich chodzisz na zmianę czy w zależności od stroju itp. czy tak jak ja czasem robie ...jest nowa to chodzę a potem leży w szfie i czeka aż ja przeproszę
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 370 dni temu Posty: 3858
Profil:
Wysłany: 2008-05-04, 10:20
2 torebeczki;)
jedna normalna taka na co dzien a druga mniejsza obie fajne biale:)
jakos nie szaleje na punkcie torebek, bo i tak dopiero ze 2 lata temu sie nauczylam z nimi chodzic...zawsze sie wstydzilam i mialam male plecaczki
_________________ Nawet ten cholerny czas...
Nie rozdzieli nas...
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 75 dni temu Posty: 17 Skąd: Kraków
Profil: Wzrost: 159 cm
Wysłany: 2008-05-04, 11:59
ja mam 4
_________________ Tylko 5% Polek nosi dobrze dobrany stanik. Wiele kobiet zamiast 75B powinno nosić zupełnie inny rozmiar... Zasada jest prosta - mniejszy obwód i większa miska.
hejka troszku dzziś zaniedbałam ten temat ale czasu nie bylo. z tego o widze to jeszcze mogę sobie kupic pare torebek do 9 czy 14 mi brakuje ale to dobrze bo mam bzika na punkcie torebek he he. pozdrawiam Was kobietki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum