Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 175 dni temu Posty: 3088 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-05-06, 20:02
cerrata no mania mania ale jakoś mi nie przeszkadza,a najbardziej cieszy moją mame bo ona dostaje te co mi sie znudziły ale teraz musze chyba ze 3 wyrzucic bo są już takie chyba zniszczone a ile mi sie pourywało od noszen tylu rzeczy na uczelnie
_________________ "...There aint no ifs, buts, or maybes,
I'm gonna stay down and ride for you baby "
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 175 dni temu Posty: 3088 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-05-06, 20:06
cerrata po pierwsze zależy co kto lubi...no i jakie sie ma fundusze,u mnie jedna torebka miesięcznie czy nawet dwie to nie jest duży wydatek.póki nie mam domu,rodziny i dzieci moge sobie kupowac
_________________ "...There aint no ifs, buts, or maybes,
I'm gonna stay down and ride for you baby "
swieta racja Anusek: póki możessz to korzystaj póki możesz bo potem wiadomo beda wazniejsze rzeczy...ja tez tak robie poki moge to troszku szleje z zakupami kosmetykami itp. bo kiedy mam to robioć za rok czy dwa kiedy moze do sklepu bede wchodzic z wózkiem czy wogule nie wejde bo trzeba bedzie kaske wydac na jedzonko dla bobaska
_________________ Cierpliwość...to spokój, że przecież się stanie!
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 483 dni temu Posty: 1406 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-05-06, 20:24
torebek mam 7-8, jakos tak. z tego nosze jedna, bo nie lubie przekladac rzeczy, a w tej wszystko ma swoje miejsce. czesc jest taka sobie, 3 sa ok, ale nie mam juz do czego ich nawet nosic. ogólnie podobaja mi się rózne torebki, jak widze je u innych dziewczyn, a w sklepie nie potrafię sama kupić
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
ja mam problem ze w sklepie jest tyle torebek ze co tydzien lub częsciej widze taka ktora bym chciala ale tylko mój mężczyzna trzyma mnie w ryzach bo tak to miała bym ich aż nadto to mój taki torebkowy anioł stróż
_________________ Cierpliwość...to spokój, że przecież się stanie!
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 323 dni temu Posty: 5504 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Weronika
Wzrost: 165
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2008-05-07, 17:09
kasiulka napisał/a:
póki możessz to korzystaj
jak dla mnie to to nie jest święta racja tylko bezsensowne wydawanie pieniędzy i brak poczucia ile ten pieniądz może znaczyć... ile tak na prawdę ten pieniądz jest wart... ja się cieszę, że masz kolorowo pod tym względem... ale tego nie rozumiem
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 224 dni temu Posty: 493 Skąd: ...
Profil: Imię: Pajunia
Wzrost: 178 cm (duuuża urosłam :P)
Włosy: Różnie, choć z przewagą czarnych:P
Stan: Zaręczona:)
Partner: Rafcio :*
Wysłany: 2008-05-08, 13:01
Ja mam chyba tutaj z 10 torebek (w Londynie) ale co jakiś czas jakąś sobie dokupuję (ale tez inna się niszczy czy coś sie pourywa itp....) A w Polsce zostawiłam z 15 może- ale babcia mopja porozdawała je:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum