Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 386 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-09-17, 12:20
ja w ankiecie tez zaznaczylam 2 ;p no 2 to na pewno... )
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
U mnie w rodzinie jest jeden przypadek (brat mojej mamy) co mają7 kiedys im było cięzko a teraz jak wszyscy sa już dorośli i pracują i do tego są bardzo zżyci to mają wesolo
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 419 dni temu Posty: 4241
Profil:
Wysłany: 2007-09-17, 12:59
Zaznaczylam 1
Mis chce tylko jedna kruszynke
A ja nie wiem. Jak urodze juz dzidzie to pewnie wtedy bede wiedziala czy mam ochote zostac jeszcze raz mamuska
ps. fajna ankieta
Informacje: Dołączyła 334 dni temu Posty: 2999 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-17, 14:32
Fajna ankietka
Zaznaczyłam więcej niż 3 Naszym marzeniem jest spora gromadka, np. sześcioro, ale nie wiadomo, jak to będzie, no bo oczywiście nie będziemy "robić dzieci", nie mogąc ich potem utrzymać
Moi znajomi mają 10
Informacje: Dołączyła 399 dni temu Posty: 4258 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-17, 15:44
ja zawsze chciałam mieć 2, ale póki co mam 1
mój mąż nigdy nie chciał drugiego dziecka, a ja teraz po 6 latach tez już chyba nie chce, moze to wygodnictwo i przyzwyczajenie, bo Mateusz jest już odchowany jak by się przytrafiło to pewnie byśmy sie cieszyli, ale nie staramy się o drugie
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 340 dni temu Posty: 570
Profil:
Wysłany: 2007-09-17, 21:24
Jak większość-chciałabym mieć dwójkę, jesli już(bo na razie nie mam w planach) Najlepiej chłopca i dziewczynkę, tak żeby mogły poznawać od początku płeć przeciwną. Ale oczywiście, ze wszystkich dzieciaków powinno się cieszyć.
Jak większość - dwójkę: chłopca i dziewczynkę, jeśli w pierwszej dwójce nie będzie dziewczynki to pokusiłabym się na trzeciego dzieciaczki. Ale na pewno nie więcej i też nie chciałabym mieć jedynaka - jedynaki moim zdaniem mają trochę gorzej, wiadomo, że zazwyczaj najlepszymi przyjaciółmi jest rodzeństwo, poza tym Piotrek jest jedynakiem i czasami widzę, że przydałoby mu się jakieś rodzeństwo
Nimfetko, ja już za wczasu - nie zaczynaj off topicu jest temat o naszych nickach, jest PW - to są miejsca odpowiednie do zadania tego pytania a nie temat o ilości dzieci.
Profil: Wzrost: 173
Włosy: planuje zmiane - eksperymenty
Stan: on mowi, ze juz jestem jego zona
Wysłany: 2007-09-18, 11:51
ja zaznaczylam 1- rozmawialam juz na ten temat z P.doszlismy do wniosku, ze jak z pierwszym wszyskto bedzie sie dobrze ukladalo to moze postaramy sie o drugie- obydwoje marzymy o malej dzewczynce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum