Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 324 dni temu Posty: 37
Profil:
Wysłany: 2008-02-15, 23:01
Fajna ankieta
Ja chcę 12. Nie pomyliłam się wcale Tyle już pewnie nie zdążę urodzić ale mam pewien pomysł na życie, który, mam nadzieję, uda się zrealizować. Otóż chcę założyć rodzinny dom dziecka - stąd taka szalona liczba dzieci A porodów przwiduję 6, chyba że będą jakieś problemy podczas ciąży albo porodu, to mogę mieć mniej swoich maluchów. Jednak 12 owsianek na śniadanie jest fascynującą perspektywą
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 489 dni temu Posty: 3314 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-02-15, 23:06
vlad napisał/a:
A porodów przwiduję 6
Niezły plan zwłaszcza, że w dzisiejszych czasach przeważnie jest 2+1
Pozostaje mi tylko trzymać kciuki
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Dołączyła 502 dni temu Posty: 6461 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-15, 23:09
hehehehe to jeszcze tylko 1 planu Ci trzeba na wygraną w totka zeby ten wspaniały domek utrzymac mimo to zycze powodzenia poniewaz marzenie jest piękne
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 324 dni temu Posty: 37
Profil:
Wysłany: 2008-02-15, 23:28
Anija napisał/a:
Pozostaje mi tylko trzymać kciuki
Dziękuję
Madae napisał/a:
to jeszcze tylko 1 planu Ci trzeba na wygraną w totka zeby ten wspaniały domek utrzymac
Taki plan wcale nie jest potrzebny Otóż nasze "kochane" państwo płaci za utrzymanie dzieci w RDD. Osoba zajmująca się takim domem oczywiście dostaje wynagrodzenie. No i jeszcze monsz musi pracować - damy radę Wiele rodzinnych placówek opiekuńczo-wychowawczych funkcjonuje i ma się dobrze a liczba dzieci w niektórych jest większa niż 12. Pewnie, że nie będzie łatwo i na 100% nie wyjadę na wycieczkę dookoła świata, ale zyskam coś cenniejszego (O ile te marzenia się spełnią)
Informacje: Dołączyła 502 dni temu Posty: 6461 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-15, 23:30
z naszym panstwem to jest tak ze dzis da...a jutro juz nie..i jeszcze oddac wczesniejsze kaze.... ale marzenie naprawde piękne i zycze aby sie spełniło
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 421 dni temu Posty: 458 Skąd: Zabrze
Profil: Imię: kasia
Wzrost: malutki :) 158 cm
Włosy: brunetka
Stan: od 26.04.2003- mężatka :)
Partner: Artuś
Wysłany: 2008-02-15, 23:57
hmmm... ale wychowanie dziecka to naprawde wyzwanie, bywają chwile naprawde ciężkie- kazda mama o tym wie, a wychowanie 12 dzieci - ja wiem że nie dałabym sobie rady- zycie to nie serial "rodzina zastępcza", no ale życzę ci wszystkiego naj naj, bo to szlachetny plan- każde dziecko zasługuje na rodzinę i na MIŁOŚĆ
Szczerze? To ja nie wyobrażam sobie . Przy mojej kochanej dwójeczce jest mnóstwo prania i sprzątania..............Ale nie tylko o to chodzi. Ubrać i wyżywić taką 12 w Polsce,przy naszych zarobkach ( a pracowałby napewno tylko mąż) to jest cud nad cuda.Podziwiam rodziny wielodzietne................
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 376 dni temu Posty: 546 Skąd: ...
Profil: Imię: Pajunia
Wzrost: 178 cm (duuuża urosłam :P)
Włosy: Różnie, choć z przewagą czarnych:P
Stan: Zaręczona:)
Partner: Rafcio :*
Wysłany: 2008-02-17, 13:55
Ja to bym chciała mieć dwójkę a najwyżej trójkę... I bardzo bym chciała aby pierwsze dziecko było płci męskiej jakoś... ale jak będzie córcia to nic się nie stanie
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 489 dni temu Posty: 3314 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-02-17, 13:57
mOtOcYkLiStKa napisał/a:
ŻADNEGO!! szczerze
Teraz tak mówisz za pewne później... za kilka lat zmienisz zdanie
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum