Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 261 dni temu Posty: 50 Skąd: z Miasta Kobiet
Profil: Wzrost: 166
Włosy: co chwila inny
Stan: mężatka
Partner: Krzysztof
Wysłany: 2008-01-16, 09:45
Ja mam dwie kobietki - 6lat i 5 m-cy i na tym poprzestanę. Mojemu m marzy się syn ale to raczej niewykonalne. Boję się ciąży, bo z ostatnią było sporo problemów i raczej na pewno następna też nie była by łatwa.
nigdy 3 bo wystarczy, że widzę, po kumpeli jak narzeka, na całą trójkę
nade mną siódemka mieszka
nas jest trzy i problem jest ze średnim dzieckiem. Mówi się, że średnie dziecko czuje się pokrzywdzone zawsze.. że niby sobie wymyśla.. ale tak chyba jest na prawdę...
nas jest trzy i problem jest ze średnim dzieckiem. Mówi się, że średnie dziecko czuje się pokrzywdzone zawsze.. że niby sobie wymyśla.. ale tak chyba jest na prawdę...
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 272 dni temu Posty: 1471 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-16, 17:55
cerrata napisał/a:
Agula napisał/a:
nigdy 3 bo wystarczy, że widzę, po kumpeli jak narzeka, na całą trójkę
nade mną siódemka mieszka
No nieźle, a w tym samym bloku, co ja mieszkam jest 12 osobowa rodzina, mama tata i 10 dzieciaków, na 3 pokojach! to jest dopiero gromadka, co? dlatego ja już postanowiłam 2 i ani jedno więcej!
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 301 dni temu Posty: 1559 Skąd: zielona góra
Profil: Imię: sylwia
Stan: szczęśliwie zaręczona
Partner: R.
Wysłany: 2008-01-16, 17:56
cerrata napisał/a:
"punkt widzenia zależy od punktu siedzenia", w sumie każdy bez względu który jest w kolejności czasem mógł mieć takie odczucia. ja byłam zawsze ta starsza i musiałam odpowiadać za siebie i brata (który szybko nauczył się to wykorzystywać ). więc to zależy chyba bardziej od wychowania rodziców niż od tego "którzy jesteśmy"
_________________ Gdy upadnę, wstanę dzielnie,
by przekazać to, co cenne
Widzieć to, co niewidzialne,
dotknąć to co nietykalne.
Ja bym chciała 2 lub 3 Podobno mam mieć blizniaki - tak wywróżyła mi wróżka
Myslalam, po odchowaniu swoich dzieci, o stwoerzeniu rodziny zastepczej albo pogotowia opiekuńczego... Ale to dalekie plany
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum