dałam, że 3. Ale dwójka też by mi 'wystarczyła'
Albo 2 albo 3, na pewno nie jedno!
Poza tym bardzo chciałabym zaadoptować jakiegoś maluszka, co by miał rodzinkę kochającą..
nie chodzi mi o prostotę, tylko o to, że jest już tyle dzieci na świecie, samotnych nie kochanych.. chciałabym dać komuś szczęście, ciepło i miłość...
Chcę stanowczo adoptować malucha...i kochać je, żeby było szczęśliwym bobaskiem, a nie samotnym z wielu w domu dziecka..
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 442 dni temu Posty: 3314 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-11-14, 23:02
śliczny chłopaczek i śliczne oczy
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Ja mam dwójke i parkę - także nic nam już do szczęścia więcej nie trzeba.Byle zdrowie było...... Ale nie broniłabym się przed trzecim i nigdy nie mówię nigdy
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 263 dni temu Posty: 1471 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-15, 21:50
Ja tylko dwoje bym chciała bardzo mieć a najlepiej bliźniaki, parka,albo tej samej płci! nigdy jedno, bo sama jestem jedynaczką i nigdy 3 bo wystarczy, że widzę, po kumpeli jak narzeka, na całą trójkę
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 280 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-15, 23:39
a ja jedno,może dlatego że ja jestem jedynaczką i super mi było jak mama poświęcała mi cały swój wolny czas...i wogóle dobrze mi aż do teraz.fakt jestem rozpieszczona ale co wtym złego,są też plusy bycia jedynakiem
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum