Informacje: Dołączyła 541 dni temu Posty: 6460 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-25, 16:09
Kasiula napisał/a:
Jak wypchają pierwsze, to reszta już łatwo pójdzie
hahahaha i tego sie tez czesciowo boje nie chce potem wygladac jak szafa 3drzwiawa a wiem ze po 9 miesiacach bez treningów moich byłoby mi ciezko wrócic do poprzedniej kondycji dodam jeszcze ze zarłok jestem niesamowity i figure 3mam tylko dzieki aktywnemu trybowi zycia i szybkiej przemianie materii... a po 1 porodzie to wszystko moze sie zmienic
Informacje: Dołączyła 428 dni temu Posty: 9 Skąd: Wa-wa
Profil: Stan: Kochająca :)
Wysłany: 2007-09-26, 16:20
Ja tez 2 Sama mam siostre i uwazam, że rodzenstwo jest czyms wspanialym. Nad 3 sie zastanawialam... no ale co sie stanie czas pokaze Widze, ze klaudia20 za 3 dni wstępuje na nową drogę życia Jeszcze nie gratuluje, ale powodzenia w szykowaniu i najpiekniejszej sukni
Informacje: Dołączyła 420 dni temu Posty: 179 Skąd: Radom
Profil: Wzrost: 170 cm
Stan: panna
Wysłany: 2007-10-03, 20:46
ja zawsze chcialam miec jedno dziecko ale teraz wiem ze to nie jest dobre bo dziecko jest samolubne i brak mu bratnirj duszy , mysle ze dwojka to maksimum !
_________________ I TAK SIE NIE ZMIENIE BĘDĘ SOBĄ NA ZŁOŚĆ TOBIE !!
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 539 dni temu Posty: 4055 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-10-03, 21:19
JOVITA napisał/a:
ja zawsze chcialam miec jedno dziecko ale teraz wiem ze to nie jest dobre bo dziecko jest samolubne i brak mu bratnirj duszy , mysle ze dwojka to maksimum !
Nie ulegaj stereotypom
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Informacje: Dołączyła 476 dni temu Posty: 2990 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-03, 21:21
Samolubne niekoniecznie, ale że brak mu bratniej duszy to się zgadzam. Generalnie widzę o wiele więcej minusów bycia jedynakiem, niż plusów (ja jestem jedynaczką). Dlatego chcę miec więcej dzieci, swojemu dziecku tego nie zrobię
Moje dziecko ma 2 lata i wcale nie jest samolubne. Znam inne dwulatki, które są, ale wydaje mi się, że to zależy od wychowania. Moje dziecko potrafi podzielić się słodyczami, zabawkami i nie muszę jej o tym przypominać. To są stereotypy. Ale fakt, że jedynakowi chyba jest smutniej
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 449 dni temu Posty: 623
Profil: Partner: mam Cię na oku
Wysłany: 2007-10-03, 22:39
Ja zaznaczyłam więcej niż trzy. Chciałabym mieć taką gromadkę maluszków w domu. Wiem że może być ciężko, bo zbyt wcześnie nie chcę zostawać mamą i różnicy wiekowej też zbyt małej między dzieciaczkami bym nie chciała. Jednak co będzie to będzie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum