Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 47 dni temu Posty: 1002 Skąd: Tu i ówdzie :)
Profil: Wzrost: 165
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2008-10-12, 15:30
conajmniej dwoje,ale to i tak mało;) także za jakiś czas postarała bym się zaopatrzyć i w trzecią pociechę
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! <Yo> ;p
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 18 dni temu Posty: 34 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marta
Wzrost: 167cm
Włosy: odcienie czerwieni
Wysłany: 2008-11-06, 13:25
Pewnie zostanę uznana za egoistkę ale ja nie chcę mieć dzieci, nie czuję potrzeby rodzenia i wychowywania pociech a tym bardziej nie uważam, że będę spełniona tylko wtedy gdy wydam na ten świat dziecko. Chęć posiadania dzieci to prawie jak powołanie a ja tego nie czuję.
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 36 dni temu Posty: 47 Skąd: z krainy czarów:)
Profil: Stan: mężulkowata
Wysłany: 2008-11-19, 16:25
Ja chciałabym mieć parkę, czyli brakuje mi do kompletu jeszcze córeczki, ale wcale się nie pogniewam jakby były ze dwie Uwielbiam dzieciaki i co ja na to poradzę. Gdybym nie musiała chodzić w ciąży i rodzić to pewnie już bym miała niezłą gromadkę
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 47 dni temu Posty: 1002 Skąd: Tu i ówdzie :)
Profil: Wzrost: 165
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2008-11-19, 16:30
Szau napisał/a:
Pewnie zostanę uznana za egoistkę ale ja nie chcę mieć dzieci, nie czuję potrzeby rodzenia i wychowywania pociech a tym bardziej nie uważam, że będę spełniona tylko wtedy gdy wydam na ten świat dziecko. Chęć posiadania dzieci to prawie jak powołanie a ja tego nie czuję.
kiedyś i ty poczujesz taką potrzebę. Maciezyństwo to coś pięknego,chociaż nie mam jeszcze dzieci to wiem że bardzo chcę je mieć chciała bym conajmniej parkę...a marzę o bliźniakach
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! <Yo> ;p
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 193 dni temu Posty: 155 Skąd: Grodzisk Maz.
Profil: Stan: mężatka
Partner: Sławek
Wysłany: 2008-11-19, 16:42
ja mam dwójeczkę córkę i o 1,5 r. młodszego synka i chyba na tym poprzestanę , chociaz czasami tak sobie myslę , że fajnie by było jakbym miała trójeczkę ........ nie jednak nie....raczej poczekam na dzidzię siostry
Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 84 dni temu Posty: 742 Skąd: Anglia
Profil: Wzrost: 170
Włosy: ciemny blond
Stan: panna ;)
Wysłany: 2008-11-20, 08:59
Moja chrzestna ma trójkę dzieci ; ] 19 letnią córkę chyba, i jakoś 1,5 roczną parkę, ale bliźniaki ! Jak ktoś chce mieć dzieci, to wydaje mi się, że taki prezent to coś wspaniałego, jeśli ktoś chce
Ja sobie teraz tak myślę, że jeśli zdecyduje się na dzieci to też dwójeczkę, czy to będzie para, czy synowie lub córki, to nie wiem, dlatego że chciałabym dzieci zaadoptować.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 4 dni temu Posty: 6
Profil:
Wysłany: 2008-11-20, 14:54
Ja chciałabym trójkę dzieci ale na razie zanosi się na to, że pozostanie to w sferze marzeń i będę miała tylko jedną pociechę- kwestia kompromisu z narzeczonym. No chyba, że w międzyczasie coś się zmieni
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum