Ja tak chciałam, ale się nie udało A mój lekarz pod koniec ciąży próbował mi wmówić, że jest dwójka, mówiąc: z dzieciakami wszystko ok, oboje mają się dobrze Po czym zaproponował, że poprowadzi moje kolejne 7 ciąż
chciałabym 3: dwie dziewczynki, bo siostrom razem to zawsze fajnie i chłopaka dla Marcina i taty a jak będzie - się okaże. bliźniaków mam nadzieję nie będzie!
Informacje: Dołączyła 541 dni temu Posty: 6460 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-21, 15:07
a ja nie wiem chciałabym na pewno miec 2 chłopca i dziewczynke albo 4 zeby kazde miało starsze rodzenstwo czyli braciszka i siostrzyczke ale 4 to moje biodra raczej nie dadza rady wypchnac na ten swiat
Ja też jak większość - zaznaczyłam 2 ale jeśli miałabym 3 to właściwie byłoby jeszcze lepiej I najbardziej chciałabym samych chłopaków (pewnie dlatego, że ja mam 3 młodsze siostry więc dość dziewczyn ) Albo dwóch chłopców i tą trzecią dziewczynkę.
Moja friend pokazała mi kiedyś świetną wróżbę która ma mówić ile i jakie dzieci się będzie miało. I powiem wam, że za każdym razem kiedy robiłyśmy ją komuś kto już ma dzieci sprawdzała się całkowicie. Więc może rzeczywiście mówi prawdę A jak nie to chociaż można się fajnie pobawić
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 539 dni temu Posty: 4055 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-09-22, 08:50
Ja chciałabym mieć dwójkę albo trójkę. Nie chcę aby moje dziecko wychowywało się same jako jedynak, wiem co to znaczy i jak jest smutno. Kris chcę koniecznie pierwszego chłopaka bo ma plany wysłać go jak podrośnie na basen i piłę- to są niespełnione ambicje mojego męża. A ja chciałabym aby dziewczynki były najmłodsze ponieważ starsi bracia zawszę się młodszą siostrą zaopiekują.
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 428 dni temu Posty: 221 Skąd: Stolyca
Profil: Imię: Kasia
Wysłany: 2007-09-25, 14:44
Lubię dzieci,ale mieć nie chcę .Może kiedyś zmienię zdanie.
_________________ "Każdy człowiek ma pewien określony horyzont myślowy.
Kiedy ten się zwęża i staje się nieskończenie mały, zamienia się w punkt.
Wtedy człowiek mówi: "To jest mój punkt widzenia"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum