Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 134 dni temu Posty: 1106 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Kasia
Włosy: czarne
Stan: wolna
Wysłany: 2008-06-21, 13:04
Ja jestem tego samego zdania, najpierw jedno, a pozniej o ile beda dobre warunki to postaram sie o drugie... chociaz z tego co wiem to plany, malo kiedy wypalaja:P a mama ciagle sie ze mnie smieje ze jak bylam mlodsza, to zawsze mowilam ze chce blizniaki
Ja bym chciała mieć parkę...chłopczyka i dziewczynkę:) Z tymże chłopczyka najpierw bo:
*ja chceee!!
*Bartuś by chciał...syn...pierworodny...rozumiecie:P
*fajnie mieć starszego brata w przypadku dziewczyny:D
No ale jeśli będzie pierwsza córeczka to będziemy się cieszyli tak samo!!:D jeśli dwójka chłopców lub dwójka dziewczyn...to też będzie wielkie szczęście!
Kurde reasumując byle byłoby zdrowe:D
Ja sama nie wiem ile dzieci chce miec na razie mam 1 czas pokaze chodz wydaje mi sie ze przy naszym trybie zycie to i tak cud ze mamy aniołka jakis cel w zyciu ale ciezko pracuje i dlatego mam1
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 90 dni temu Posty: 476 Skąd: Dublin
Profil: Imię: Agatka
Włosy: czane/czerwone:)
Stan: panna
Partner: Jacek
Wysłany: 2008-07-21, 13:31
Mirabelka__22 napisał/a:
Moj P zawsze mowi ze najpierw musi byc chlopiec, zeby bronil dziewczynke:)
Mirabelka__22, fajne podejscie tylko co jak nie trafi???
_________________ Your higher power may be God or Jesus Christ
It doesn't really matter much to me
Without each others help there ain't no hope for us
I'm living in a dream of fantasy...
Kiedyś pisałam ze 4 bo tyle chciał P. mój były, teraz zmieniłam partnera, na lepszy model;) i dzieci chcielibyśmy dwójkę- najlepiej parkę oczywiście:) a ktore pierwsze czy chłopczyk czy dziewczynka to bez znaczenia bo chcemy jedno po drugim żeby się razem wychowały:):)
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 137 dni temu Posty: 1161
Profil: Włosy: randomowy)
Stan: panna
Partner: P.
Wysłany: 2008-07-21, 14:26
Black_Angel, najgorsze jest to, ze w jego rodzinie rodza sie sami faceci... Za to w mojej przewaga dziewczyn:) Ale plec dziecka zalezy od faceta. Ja sie z nim kloce ze wole dziewczynke, ale on sie tylko usmiecha i mowi ze i tak chlopak bedzie:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum