po pewnie po pierwszym bedę miała dosyć ;)zreszta mój przyszły mąż pewnie tyle nie będzie chciał a tak wogóle to jak sie naoglądałam porodów i tych kobitek po ciąży to az mnie ciiarki przeszły
Jak ostatnio powiedziałam mojemu Ł ze chciałabym mieć dwoje bo pytał;) to zapytał; tak mało ?
Mówie mu że jak nie zrażę się przy porodzie to może być troje tak jakby On chciał;)
Zielonooka mój też nie ma limitu chyba
Ł ma trójke rodzeństwa , u niego w domu zawsze pełno ludzi i tak wesoło wydaje mi się że On tez bym chciał aby u niego w domku taka rodzinka była;)
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 40 dni temu Posty: 373 Skąd: Dublin
Profil: Imię: Agatka
Włosy: czane/czerwone:)
Stan: panna
Partner: Jacek
Wysłany: 2008-06-16, 18:40
ehhh... ile Bozia da obym byla w stanie utrzymac
_________________ Your higher power may be God or Jesus Christ
It doesn't really matter much to me
Without each others help there ain't no hope for us
I'm living in a dream of fantasy...
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 145 dni temu Posty: 68 Skąd: Madagaskar
Profil: Wzrost: 160
Włosy: brąz
Stan: panna
Wysłany: 2008-06-20, 14:34
Ja w sumie nie chciałabym mieć żadnego. Nie dlatego, ze nie lubię dzieci, ale dlatego że mam egoistyczne podejście do świata i dziedziaczek by miał żle z taką mamuśką jak ja. Chociaż w sumie jedno (najlepiej dziewczynka) by nie zaszkodziło. Może bym się przy nim zmieniła
_________________ "Każdy plan można zmienić
lecz wolę życie bez planu."
a ja ostatnio rozmawialam z mama o ciazy, o dzieciach i mama mi powiedziala ze jak bylam mala to powiedzialam jej ze ja nie chce miec dzieci bo nie chce zeby przechodzily takie katusze w szkole jak ja
szczerze mowiac wcale tego nie pamietalam ale sie troche posmialysmz z mama teraz juz tak nie mysle
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 238 dni temu Posty: 3548 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-06-20, 22:54
jedno,może dwójke gdyby były sprzyjające warunki.moja mama nie pracowała dopóki nie poszłam do zerówki...i bardzo miło wspominam ten okres.też bym chciała móc poświęcic tyle czasu mojemy dziecku.jeżeli nie będe miałą możliwości to wolałabym jedno.
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum