a ja najbardziej chcialabym miec 4 dzieci jeśli tylko będziemy mogli zapewnić im godne życie to tak będzie póki co mamy jednego Syneczka, więc dużo pracy przed nami
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 278 dni temu Posty: 2329 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Włosy: brazzzz
Stan: wkrotce zonka
Partner: L
Wysłany: 2008-05-01, 16:15
seli19, wow toz to juz gromadka Fajne sa duze rodzinki,ale w dzisiejszych czasach trudno utrzymac trzyosobowa rodzine a co dopiero piecioosobowa Ale ja mam nadzieje,ze czasy sie zmienia i jesli zdecydujemy sie z Miskiem na trojeczke (bo poki co oboje chcemy dwojke) to nie bedzie juz finansowych przeszkod.
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 85 dni temu Posty: 81 Skąd: z tamtąd:)
Profil: Imię: Sylwia
Wzrost: 164
Włosy: brąz
Stan: panna ale zajęta:)
Partner: Piotruś:)
Wysłany: 2008-05-01, 16:24
Angik to takie nasze marzenie bo mój P. ma 7 rodzeństwa i jest przyzwyczajony do licznych rodzin:) i strasznie sobie chwali mówi że dzięki temu wiele sie nauczył i skromności i oszczędności i dzielenia się z innymi:) mam nadzieję że utrzymamy razem taką gromadkę hihi:) tylko kto je urodzi?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum