Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 366 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-23, 00:19
jakie uogólnienie ja sie kiedyś spotykałam z facetem który prosił mnie żebym powiedziała że już sie ze mną umówił bo go kumple gdzieś chcą wyciągnąc a jemu sie nie chce,a jak ja mówiłam że wychodze to dzwonił do mnie do domu co pół godziny i sprawdzał czy już jestem.Więc faceci nie zamykajcie swoich kobiet w domu-my też lubimy piwo (chociaz ja akurat nie )
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
No to trzeba sobie znaleźć takiego faceta, który nie będzie przychodził napruty co drugi dzień . Jest różnica między wypadem na pare piw, a ostrym narąbywaniem się. Tego drugiego oczywiscie nie pochwalam, ja bym tak nigdy nie zrobił, szczególnie gdybym miał dzieci. Mój ojciec czasem przychodzil zalany i raz nawet ostro pobity (jaki wstyd). Może mu moja matka nie pozwalala kiedys wyjsc na piwo, wtedy jej sluchal, a potem mial po latach to w dupie i nadrabia? Pomyslcie o tym.
Ja nie uogólniam, mam na uwadze, ze to tylko niektóre z Was - o czym nawet napisałem .
Informacje: Dołączyła 330 dni temu Posty: 1855 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-23, 03:05
profesor, usmialam sie super to zobrazowales ale teraz zobacz sam ludzie sie zmieniaja i to sami nawet niewiedza kiedy?
Wedlug ciebie to dziewczyny powinny puszczac swoich "MISIOW" na meskie rozmowy przy piwku bo skoro teraz na oczatku go jeszcze "upilnuja" to pozniej ON bedzie to nadrabial i bedzie juz tylko gorzej i pozniej bedzie juz tylko gorzej?A jaka mamy gwarancje ze ten "MISIO" teraz puszczony luzem pozniej bedzie grzeczny?????
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 373 dni temu Posty: 2861
Profil: Imię: Kasia
Wzrost: średni
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2008-03-23, 08:54
Moj Misiu nie wraca do domu nagminnie "napruty"jak wypije 2 piwa to jest swieto ihihihi (nie przepada za alkoholem).Nie widze powodu, aby mu nie pozwalac wychodzic z kolegami, tak samo jak on nie zabroni mi. Przeciez to dziecinne powiedziec "nie pojdziesz bo ja tak chce". Moj M pracuje, nalezy mu sie odpoczynek, z kumplami tez. Facet nie moze caly czas przebywac tylko w towarzystwie swojej dziewczyny Musi miec tez "swoje" meskie sprawy.
?A jaka mamy gwarancje ze ten "MISIO" teraz puszczony luzem pozniej bedzie grzeczny?????
To jest dobre pytanie. Rzeczywiście nie ma tutaj żadnych gwarancji. Można mieć tylko nadzieję, albo wychować swojego miśka na kilka piwek, a jak przyjdzie napruty to wtedy robicie masakre i niech wtedy wie, że na następnym razem będzie miał rano nie tylko kaca, ale jeszcze u Was przerąbane (słusznie zresztą ).
Widzę, że Panie na tym forum raczej nie są takiego typu o jaki mi chodziło, ale ja znam takie numery z życia i mnie to boli.
Katti napisał/a:
Facet nie moze caly czas przebywac tylko w towarzystwie swojej dziewczyny Musi miec tez "swoje" meskie sprawy.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 366 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-23, 11:45
jak misio zna granice wolności i jest misiem grzecznym to chyba taki problem wogle nie istnieje,bo jeżeli facet dotrzymuje słowa,można mu ufac to chyba żadna kobieta nie będzie robiła problemu tego że idzie gdzieś z kumplami.
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 415 dni temu Posty: 5612 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-04-01, 15:33
moj misio kiedys byl okropny i ja wrecz zabranialam mu chodzic na piwo z kolegami bo jak zaczynal to jedno piwo to konczylo sie na kilku i na poznym powrocie do domu.Jak zaczelam mu zabraniac to byly klotnie i czasem wyszedl pomimo mojego zakazywania-ale to bylo kiedys.Teraz nie widze przeszkod w tym zeby sobie poszedl na to piwko bo tak jak ja potrzebuje sie z np.na forum wygadac o babskich sprawach tak samo on z kolesiami, a jak lubia przy tym wypic piwko to juz ich sprawa byle jedno dwa a nie cztery, piec
jedyny warunek to umawiamy sie ze wroci do domu mniej wiecej o tej i o tej mniej wiecej zebym sie nie martwila
a koledzy mojego miska to kretyni do kwadratu dlatego nie darze entuzjazmem ich spotkan ....zawsze jak sie z nimi spotka to tylko problemy sa z tego wiec postawilam sprawe jasno i troche sie mniej z nimi widuje
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 415 dni temu Posty: 5612 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-04-28, 17:51
no ja tez nie przepadam za kolesiami L a tym bardziej,ze jak on za dlugo z nimi przebywa to "z kim sie przestaje takim sie staje" i musze go na nowo ustawiac , naszczescie uszkodzenia jego mozgu po tych spotkaniach nie sa az tak wielkie i po ok.godzince wszystko wraca do normy
Wysłany: 2008-04-28, 17:57
a ja tam lubie kolegów mojego R. znam wszystkich, no może oprócz niektórych z pracy a jakby tego było mało znam wszystkich kolegów dziewczyny, także nie ma mowy o jakichkolwiek tajemnicach przede mną, bo ja zawsze sie o wszystko wypytam kogo trzeba
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 674 dni temu Posty: 2425 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-04-28, 18:02
lubię kumpli M. dziela się na trzy kategorie: koledzy komputerowcy, koledzy z klubu ( auta) i reszta typu szkoła itp. większość znam, jeżdżę z M. na zloty i lubię sobie z jego kumplami pogadać. nie mam nic przeciwko, żeby się z kolegami spotykał, choć według mnie robi to za rzadko
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum