Informacje: Dołączył: 165 dni temu Posty: 36 Skąd: Slask
Profil:
Wysłany: 2008-07-26, 23:09
Dziewczęta a nie wydaje wam się ze coś tu nie gra...Wstyd mi jakos tak pisać samej przed sobą ale po głębszym zastanowieniu się nad tym wszystkim dochodze do wniosku, ze to my mamy pecha. zawsze narzekamy na facetów ze sobie idą na piwko albo ryby...Ale czemu tak robic? Co za tym przemawia ze tak sie zachowujemy? Hm jestesmy zmierzłe i tyle? a moze zazdrosne? a moze poprostu czarownice małe? i co wy na to...Czemu nie odwrócić ról- niech oni sie o nas wkurzają..Wyobrazacie sobie to? a znacie moze jakies przypadki ze to laska chce isc na impreze a facet jej nie pozwala chciałabym taką zamiane....Ah jak fajnie by bylo dziewczyny co nie
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 674 dni temu Posty: 2425 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-07-27, 11:52
tak, ja wiecznie wychodzę, a Misiek zostaje w domu. dla mnie to problem, bo głupio, że mam faceta a od kilku lat, a wychodze sama ze znajomymi, gdzie są same pary i wiecznie się pytają "gdzie jest misiek". z drugiej strony on nie wychodzi ze znajomymi, tylko nadgorliwie pomaga innym coś załatwiać i jeździ w czyjejś sprawie gdzieś w weekendy, na co ja się wkurzam, tym bardziej, że odkryłam, że jeszcze w ciągu 6 lat nigdzie nie byliśmy sami.
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-07-27, 13:18
niki, współczuję ci i bardzo dobrze wiem co przezywasz mój eks nigdzie ze mną nie chodził... wkurzało mnie to że nawet nie chce ze mną iść do znajomych których dobrze zna miałam wrażenie że jakby mnie się wstydził .... wydaje mi sie że tylko rozmowa może na takie przypadki pomóc pokaż mu że zależy ci by wychodzić że wstyd ci jak musisz wymyślać kłamstwa czemu nie przyszedł.... ja nie pogadałam z eksem o tym i teraz wiem ze może by to coś pomogło ....
Wysłany: 2008-07-27, 13:24
rozmowa nie pomoze, nie raz na ten temat rozmawialiśmy. mówiłam, że jest mi głupio, że przecież wszystkich zna od lat, pytałam czy się mnie wstydzi- to wyśmiał, że głupoty gadam. ale co ja mam myśleć, skoro czuje się samotna wychodząc do ludzi.oni już się nauczyli, że Misiek po prostu nie wychodzi i siedzi w domu, a mi to cięzko znieśc. jak jedziemy na wakacje też ja chodze, a on siedzi i gada sobie głównie z osobami starszymi- super zajęcie.to właśnie jego hobby. siedzieć, rozmawiać przez internet albo z ludźmi, ale w towarzystwie laptopa
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Wysłany: 2008-07-27, 13:25
ja mam ochotę jechać we dwoje, on nie bardzo. zawsze woli ze znajomymi. podkreślę -ze swoimi znajomymi.teraz było fajnie, ale też on siedział ze swoją rodziną, z osobami z harcerstwa, a ja chodziłam sama na spacery
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 233 dni temu Posty: 6240 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-07-27, 13:27
niki napisał/a:
że jeszcze w ciągu 6 lat nigdzie nie byliśmy sami.
musisz to koniecznie zmienic przyda wam sie chociaz weekend gsdzies nad jeziorkiem we dwoje bo na wakacjach zawsze jest inaczej niz w domu
a wspominalas ze macie ochote jeszcze raz pojechac tam gdzie byliscie teraz to moze jedzcie sami
niki, to troche dziwne ze nawet na wakacjach taki jest ze zostaje i nigdzie nie chodzi....
ale moz eon ma taki sposob bycia i nie lubi zamieszania.. nie wiem sama .....
[ Dodano: 2008-07-27, 14:29 ]
niki napisał/a:
zawsze woli ze znajomymi.
a nie mozesz powiedziec ze chcesz spedzic z nim romantyczny weekend tylko we dwoje? moze na to pojdzie ...
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Wysłany: 2008-07-27, 13:29
no nie wiem. jak ja chce gdzies wyjśc, to narzeka, że go coś boli, że nie ma ochoty, że zmęczony. wystarczy telefon od kolegi, że trzeba pomóc przy aucie, komputerze czy czymś tam, to nagle dostaje ozdrowienia i szybko leci z domu.sama widze, że to nie jest normalne i że inne pary szukają sposobności do pobycia razem. po prostu chyba nie jestem dla niego odpowiednią dziewczyną
olcia na weekend we dwoje nie pojdzie, po prostu on nie chce i już (((((
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-07-27, 13:33
niki współczuję ci może on się krepuje boi ośmieszenia może sprobujesz stopniowo go przekonywać że warto zaczniesz że ma sie spotkać tylko z jedną osoba( taka co zna sytuacje) i z tobą tak wiesz np kawa w kawiarni a jak będzie sztywno to po wypiciu kawy pójdziecie do domu .... a on podaje jakiś konkretny powód czemu nie chce sie spotykać bo np. mój eks czuł sie mnie inteligentny od moich znajomych .....
[ Dodano: 2008-07-27, 14:35 ]
niki napisał/a:
po prostu chyba nie jestem dla niego odpowiednią dziewczyną
nawet tak niemów po prosty faceta trzeba rozruszać i przekonać do twoich znajomych jesteś super i jesteś dla niego odpowiednia i zapamiętaj to sobie
niki, tak jak dziewczyny wczesniej napisały...zapytaj się, powiedz mu, że chcesz z nim być tylko razem we dwoje...w któryś weekend że bardzo tego potrzebujesz i chcesz żeby Ci radość tym sprawił...to przecież tak dużo nie trzeba
_________________ Ci, których kochamy - nie umierają. Bo miłość to nieśmiertelność... Serce ma tylko ten, kto go ma dla innych
Wysłany: 2008-07-27, 13:43
może czuć się skrepowany, bo rozstaliśmy się w niezbyt ładny sposób, wróciliśmy potem do siebie. moi znajomi mają do niego uraz, ale stwierdzili, ze skoro tak wybrałam, to będą nadal go traktować normalnie. nawet nie zdązyli spróbować, bo od czasu jak wróciliśmy do siebie- październik- on nie wychodzi nigdzie ze mną. kurde jak w swoim czasie nabroił- to niech teraz stanie na wysokości zadania, a nie tchórzy. wczesniej też nie chciał wychodzić z moimi znajomymi, ale teraz to przechodzi wszelkie pojęcie. wyjście nie ma być kara, ale czas żeby sie przełamał, bo ja zaczynam mieć dziwny stosunek do jego zachowania
Wysłany: 2008-07-27, 13:48
niki napisał/a:
olcia na weekend we dwoje nie pojdzie, po prostu on nie chce i już (((((
nie mozesz tak mowic jestes sliczna inteligentna i super rozrywkowa dziewczyna a wy jestescie juz 6 lat razem.... nie wierze ze z takiego powodu mogloby sie cos zepsuć....
a powiedz ile czasu spedzacie razem w domku moze on sie troszeczke znudzil.... wiesz tak czasami jest w zwiazku u nas tez sie to zdarza....
Wysłany: 2008-07-27, 13:53
ile czasu...hmm.. ja mniej, Misiek głównie siedzi w domu. widzisz Olcia, ja właśnie chce nam urozmaicić czas, żeby znowu nie doszło do tego, że jesteśmy na siebie wkurzeni i się rozstajemy. dlatego chcę gdzieś wychodzić, spędzać chwile razem. jestem chętna na wyjście z nim, zalezy mi, żeby razem spacerować, robić cokolwiek razem. wielkim sukcesem jest jak razem oglądamy film. a mam wrażenie, że on nie chce w ogóle ze mną nic robić. i ciągle go zamęczam przez to pytaniami, czy jest pewien tego, że chce ze mną być, czy rzeczywiście mnie kocha, czy też chciał wrócić do mnie, bo znajomi się od niego odwrócili. a swoim zachowaniem wzbudza we mnie niepokój, bo dla innej dziewczyny potrafił stawac na głowie, a ja nie jestem warta jego starań
Wysłany: 2008-07-27, 14:03
niki, ja nie wiedzialam ze wy sie zeszlisci po rozstaniu...
mysle ze nie powinnas zadawac mu takich pytan bo tylko go tym denerwujesz...
moze daj mu troche luzu i niech sam zateskni za wspolnymi wypadami... nie wiem sama
wg mnie chociaz tygodniowe rozstanie dobrze by wam zrobilo np wyjazd do rodziny czy cos ale nie wiem czy to mozliwe
wiesz po takich ktorkich rozstaniach zawsze jest tak fajnie...
bo wydaje mi sie ze u was nastapilo przegrzanie materialow chyba trzeba troche ochlonac....
trudno radzic...
Wysłany: 2008-07-27, 14:14
po powrocie było fajnie, niby oboje docenialiśmy, że ze sobą jesteśmy, że się kochamy. a teraz zaczyna się to co wczesniej. może nie powinnam mu pewnych rzeczymówić, naciskać ale ja juz nie wiem co mam robić, czując, że on ma mnie gdzieś. zresztą to dziwne ciągle się czaić, czy mu coś powiedzieć czy nie. jak dla mnie albo chce ze mna być i się angażuje, albo nasz związek to jakaś pomyłka. chce tym razem wiedzieć na czym stoję, żeby nie było powtórki z rozrywki.mozliwości na wyjazd nie ma. jutro idziemy do pracy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum