Informacje: Dołączyła 541 dni temu Posty: 6460 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-04, 14:37
Nymphadora napisał/a:
Madae napisał/a:
chociaz on od pająkow i wezy woli psy
To normalne
Ty cóś insynułujesz ... wyczuwam to mym pajeczym zmysłem
Oj woli pieski ale to nie znaczy ze moich pociech nie lubi np samczyk Holaspiska daje sie wziąsc na reke tylko jemu ( kurde jakas wiez ich łączy hehehehe)
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 415 dni temu Posty: 546 Skąd: ...
Profil: Imię: Pajunia
Wzrost: 178 cm (duuuża urosłam :P)
Włosy: Różnie, choć z przewagą czarnych:P
Stan: Zaręczona:)
Partner: Rafcio :*
Wysłany: 2008-02-04, 15:45
Ja jakoś nie mam z tym problemu, być może dlatego, że wszyscy koledzy R wyjechali za granicę, lub mają już rodziny. jakoś tak sie stało. Poza tym sami mieszkamy teraz za granicą, a o normalnych znajomych tutaj jest ciężko. Jedyne co mnie zawsze denerwowało to to, że r ma młodszego brata i on bardzo często robi imprezy domowe i zaprasza jakieś "gorące siedemnastki" no i mój R nieraz tam siedział z nimi. No i ja tez tam siedziałam niejednokrotnie, ale naprawdę (nie mam nic do ich wieku) nie było to towarzystwo dla mnie... takie głupie c*py. W dodatku napalone na starszych... (że tak to ujmę) Ale na szczęście jesteśmy razem daleko od jego rodzinnego domu:P hehe a po powrocie też mamy zamiar zamieszkac razem oczywiście, więc mam nadzieje, że takich problemów już mieć nie będę:)
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 277 dni temu Posty: 15 Skąd: Slask
Profil: Imię: Ann
Wzrost: 172
Wysłany: 2008-02-27, 21:19
No widzicie laski jakie mamy rzeczy do zniesienia....Musimy sie przejmowac nimi jak dziećmi...A moze kurde oni by sie tak czasem nami zainteresowali? ze moze gdzies wyjdziemy a oni nie beda wiedziec gdzie, ze tez z kolezankami na piwko...Tez juz mam szczerze dosyć. Mam wiele znajomych par. Jak kolezanka idzie do pracy to moj kumpel jakby czul sie wolny i juz na piwko albo cos...Ale ona dzwoni do niego i kaze mu wracać do domu chociaz jej tam nie ma!! LUDZIE RATUNKU. Co to ma byc zeby para sie nie umiala dogadac!!! Co to bedzie z tej pary kiedys?? Az tak trudno dogadac sie ze swoja drugą połowka co i jak do czego a byloby tak pieknie no ale coz...niektorzy ludzie wola sie umartwiac...Ich wybór. Ciao bambino
_________________ "Nigdy nie odchodze od swojej koleiny"
Leo da Vinci
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 373 dni temu Posty: 2861
Profil: Imię: Kasia
Wzrost: średni
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2008-02-27, 22:08
Ja znam kolegow mojego M i lubie ich, chodzimy wszyscy na piwo, na kregle, łyzwy itp. Moj M tez zna moich znajomych i jest ok.Sa to juz "nasi" wspolni znajomi.
Teraz np. od 21 do 23 moj Misiek jest z kolegami na kręglach i nie martwi mnie to Trzeba sobie ufac Znam mojego M i wiem, ze glupoty nie zrobi.Nigdy mu niczego nie zakazywalam i nie nakazywalam. Nie wyobrazam sobie ciaglej kontroli
Nie mozna byc ze soba tylko przez 24 h, trzeba miec tez jakies "swoje" male sprawy i hobby.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 443 dni temu Posty: 194
Profil:
Wysłany: 2008-02-27, 22:14
moj facet wychodzi raz dwa razy w tygodniu z kumplami pogadac na piwo. nie lubie tego, automatycznie jestem zła;)to obsesja?
[ Dodano: 2008-02-27, 22:17 ]
dodam jeszce ze jestem pewna ze nie m a z nimi jakis kobiet, kolezanek itp wiem zemnie nie zdradzi. ale nielubie jak wychodzi (ja nie zawsze moge z nimi isc)
wiem ze powinienmiec swoich kumpli ja swoje kolezanki. ale jakos nie lubie tego u nas
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 277 dni temu Posty: 15 Skąd: Slask
Profil: Imię: Ann
Wysłany: 2008-02-28, 10:42
Wielkopolanko ja mam podobnie czasem
ale nie wiem czemu tak mamy..To przez zazdrosc mysle...Ja jestem zazdrosna i to czasem bardzo. Ty pewnie tez. Ale ja lubie to uczucie bo wtedy wiem ze mi zalezy na moim facecie. ale w zyciu mi to nie przeszkadza. Moj facet nie wie ze jestem tak zazdrosna bo mu tego nie mowie, zostawiam to dla siebie. moja mala tajemnica
Pozdrawiam i pielęgnujmy nasza mala zazdrosc
_________________ "Nigdy nie odchodze od swojej koleiny"
Leo da Vinci
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 443 dni temu Posty: 194
Profil:
Wysłany: 2008-02-28, 14:33
sama nie umiem sobie wytłumaczyć czemu?
wiem ze nie mozna kogos zamknac o graniczac mu kontakty
to z milosci z pewnoscia.... moze dlatego ze ja rzadziej wychodze... ale wole zeby byl w domu niz z nimi (oczywiscie nie zawsze=czesto) nie potrafie tego wytłumaczyć, moze jestem "nienormalna";);)
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 267 dni temu Posty: 17 Skąd: W-wa
Profil: Wzrost: wg dowodu 168, naprawdę trochę mniej:P
Włosy: kasztanowobrązowe
Wysłany: 2008-03-02, 19:34
W przypadku mojego chłopaka, kumple ściśle wiążą się z jego hobby - sportem elektronicznym. Czasami szlag mnie trafia kiedy widzę, jak chcę z nim obejrzeć film i słyszę (za minutkę, kochanie tylko przeczytam newsy, nie teraz, muszę napisać artykuł, później, właśnie K. prosił mnie żebym z nim potrenował etc). Zdaję sobie jednak sprawę z tego, że to także jego praca... ale czasami się irytuję. Zwłaszcza wtedy kiedy on wpada w fatalny nastrój i chodzi podminowany, bo cały dzień spędził nad grą, ale nie wychodzi mu jedna trasa, a tu turniej się zbliża... Wtedy żyję jego stresem równie mocno jak on
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 352 dni temu Posty: 164
Profil: Imię: Ania
Wysłany: 2008-03-07, 09:26
mój mąż - kumple - ich hobby - ja! Nie mamy takiego problemu ponieważ ja, Wojtek i jego kumple mamy to samo hobby. Uwielbiamy wszystko co związane z geografią, podróżami. Wiadomo, że geografia jest bardzo szeroką dziedziną dlatego każde z nas lubi inną gałąź tej nauki. Wojtek - geografię fizyczną, ja ekonomiczną i zabytkami, a chłopaki wszystkim co jest związane z folklorem. Kiedy robimy sobie jakiś wypadzik zawsze każdy z nas opowiada innym o tym miejscu - zwiedzamy, robimy mnóstwo fotek i taki wypad jest super fantastycznie przyjemny. No i męża i jego kumpli mam na oku
Jako facet to Wam opowiem jak to wygląda z drugiej strony.
No jak to wygląda, kiedy dorosły facet nie może wyjść z domu na piwo, bo mu dziewczyna zabrania. Jak już wyprosi i pójdzie (bo dziewczyna akurat ma fryzjera wieczorem, wiec nie beda razem ogladac TV) to potem siedzi biedak z piwem (jednym, bo obiecał, ze więcej nie wypije) w jednej ręce i telefonem komórkowym w drugiej, żeby na czas odpisać na 200 SMSów kontrolnych. Wypije to jedno, góra dwa piwa (oczywiscie to bedzie nasza tajemnica, ze tak sie stoczył i uchlał) i poleci pędem do domu przed 22, bo inaczej awantura murowana... katastrofa...
Tak się nie da, to już jest pantofel i zwykła c*pa a nie kumpel.. Robicie co niektóre ze swoich facetów c*py , tak po prostu, bojąc się, że koledzy Wam ich ukradną, ukradną Waszego misia .
Powiem Wam, że taki osobnik NIE JEST szczęsliwy i nie jara go, kiedy jego koledzy są na piwie, a ten nie moze, bo "ja jestem waznejsza czy koledzy?". Na boga... raz na 2 tygodnie sie paru piw napic nie dadza... Nie wiecie jak potrzebna jest nam meska rozmowa, miedzy facetem a facetem, przy piwie, my lubimy pic piwo. To bardzo wazne, miejcie to co niektóre na uwadze.
Informacje: Dołączyła 541 dni temu Posty: 6460 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-23, 00:14
ale jest roznica pomiedzy facetem ktory wypił 2-3 piwa a pomiedzy takim ktorego trzeba raz na te 2 tygodnie rozebrac bo sam nie da rady po powrocie z tej meskiej rozmowy pozatym wy lepsi nie jestescie z tymi smsami kontrolnymi
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 251 dni temu Posty: 627 Skąd: M......
Profil: Imię: Monika
Włosy: jestem czarnulką
Stan: żona ,mama i sis :)
Partner: M...
Wysłany: 2008-03-23, 00:15
ojej ależ się chłopie rozpisał...wszystko jest tak jak piszesz tylko że co poniektóry mężulek nie wychodzi na piwo raz na 2 tyg.tylko co drugi dzień i co ty na to ,co wtedy?
_________________ Jestem...aniołem...? czy jestem demonem?
Bóg stworzył mnie a diabeł opentał...
Więc jaka jestem? Grzeszna czy święta?
Anioł czy demon? Piorun czy miód?
Gołąb czy żmija? Upiór...czy cód?
zdradliwa... czy wierna...? dobra, czy zła?
wiec jaka jestem?czy ktoś mnie zna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum